Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Vyhlášení ankety Sportovec okresu Brno-venkov za rok 2022

V tišnovském kině Svratka se dne 8.3.2023 uskutečnilo vyhlášení dalšího ročníku ankety Sportovec okresu Brno-venkov. Tentokrát za rok 2022. Tako akce probíhá již několik let a vždy pod záštitou České unie sportu, hejtmana Jihomoravského kraje a také starosty města, které slavnostní ceremoniál hostí.
 
V anketě pravidelně boduje také náš klub. Poté co jsme v loňských letech anketu téměř opanovali ankety v mládežnické kategorie tak jsme letos, po dohodě s pořadateli, ubrali na nominacích a naši mládežníci se tak ankety letos neúčastnili.
 
I tak však Městský nohejbalový klub Modřice v anketě zaznamenal řadu úspěchů.
Světový pohár klubů v nohejbale UNIF 2022, který náš klub pořádal ve spolupráci s městem Modřice, získal ocenění jako Nejlepší sportovní akce okresu Brno-venkov za rok 2022. Ještě jednou děkuji jménem klubu městu Modřice za finanční i jinou pomoc, bez které bychom tuto akci nedokázali zorganizovat na úrovni, který nám toto ocenění přinesla.
 
 
V kategorii Nejlepší sportovec okresu Brno-venkov 2022 získal skvělé 2. místo domácí rodák Petr Topinka. Dosáhl tak ocenění za sezonu, kdy se mu podařilo získat jubilejní desátý titul v extralize družstev. Tím se zařadil mezi nejúspěšnější hráče nohejbalové historie a po právu byl v listopadu uveden také do Síně slávy českého nohejbalu.
V kategorii Nejlepší sportovní kolektiv okresu Brno-venkov za rok 2022 zvítězil A tým mužů Městského nohejbalového klubu Modřice. Dostalo se mu tak spravedlivého ocenění za excelentní sezonu 2022, kdy dokázal být nejlepší nejenom na české, ale i mezinárodní scéně.
 
 
Kromě zástupců našeho klubu se slavnostního večera zúčastnil také starosta města pan Libor Procházka.
 
Vyhlášení ankety Sportovec okresu Brno-venkov za rok 2022 tak udělalo pomyslnou tečku za loňskou sezonou. Nyní se již pojďme dívat dopředu a popřejme všem našim týmům i jednotlivcům, ať i v letošní sezoně zavdají svými výsledky důvod abychom i v letošní anketě obsadili vrcholné příčky.
 
Petr Jahoda
předseda MNK Modřice
 
 
 
Datum a čas: 11.03.2023 16:45
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: A-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
TJ AVIA Čakovice
vs
MNK mobilprovás Modřice
7. kolo | 11.5.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Plazy
vs
MNK mobilprovás Modřice B
7. kolo | 11.5.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!