Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

TJ Sokol Prostějov - MNK Modřice A

TJ Sokol Prostějov x MNK Modřice A

Po prázdninové přestávce proložené skvělým vítězstvím na Světovém poháru klubů odjížděl náš A tým k předposlednímu utkání základní části extraligy družstev mužů na kurt našeho nejbližšího soupeře do Prostějova. Díky zranění Davida Višvadera odjíždělo do Prostějova pouze 6 hráčů základního kádru, mezi kterými už samozřejmě byla i letní posila Pavel Kop. S týmem již není Tomáš Svoboda, který v letním termínu přestoupil do Holubic. Teprve v průběhu čtvrtého zápasu přijela dvojice mladíků Sluka a Jahoda, kteří dohrávali doma zápas čtvrtfinále 1. ligy mužů za B tým.

Náš tým už má prakticky jistotu třetího místa a tím i nutnost absolvovat čtvrtfinálovou sérii play-off. To Hanáci jsou mezi trojicí týmů (Prostějov, Žatec a Holice), mezi kterými se rozhodne, kdo se vyhne bojům o záchranu. Pouze jeden z nich postoupí také do čtvrtfinále a bude soupeřem právě našeho týmu.

Domácím chyběla opora Martin Muller. Domácím šlo o hodně a tomu odpovídal i jejich start do utkání. Domácí dvojice Ftačník a Matkulčík překvapivě snadno ve dvou setech 7:10 a 7:10 přehrála naši dvojku Pospíšil a Hanus. Za záchrannou brzdu z našeho pohledu zatáhla znovu obnovená dvojka Kop a Rosenberk, když ve třech setech 4:10, 10:6 a 10:6 porazila domácí dvojici Bílý a Pavelka.

Do úvodní trojice šla za nás sestava Rosenberk a Pospíšil a na místě Višvadera mladý Kolouch. Domácí trojka Bílý, Ftačník a Matkulčík však dokázala naše borce ve třech setech 7:10, 10:6 a 8:10 porazit a vrátila vedení 2:1 v utkání na domácí stranu.

Do další trojice nastoupili na naší straně Kop, Hanus a Svoboda. Drtivou výhrou 10:4 a 10:1 smetli trojici Pavelka, Zemánek a Stařičný se střídajícím Kawulokem. Srovnáno na 2:2.

V zápase vložených dvojic za domácí Stařičný a Zemánek nestačili na naše „mladé pušky“ Svobodu s Kolouchem a naši hráči vyhráli 10:6 a 10:7. Poprvé jsme tak v utkání šli do vedení 3:2.

V singlu Jan Hanus vyzval domácího Daniela Bílého. Hanus potvrdil svoji aktuální skvělou singlovou formu a vyhrál ve třech setech 10:8, 7:10 a 10:7. Utkání bylo 4:2 pro nás.

 Do odvetné trojice šel Pavel Kop pět s Hanusem a Svobodou. Bílého, Ftačníka a Matkulčíka porazili 10:9 a 10:8. Za stavu 5:2 již k vítězství v utkání chyběl jen jeden zápas.

Do poslední trojice k Pospíšilovi a Rosenberkovi nastoupil mladý Sluka a do druhého setu pak hrající trenér Rosenberk pustil místo sebe „na plac“ dalšího mladíčka Jahodu. Naše trojka soupeře ve složení Pavelka, Zemánek a Stařičný doslova deklasovala 10:4 a10:3 a uzavřela stav utkání na naši zaslouženou výhru 6:2.

Další sobotu 7.9. již od 14,00 hodin odehrajeme poslední utkání základní části na domácím kurtu proti vicemistrovi z minulé sezony týmu Čakovic.

 

Petr Jahoda

Předseda MNK Modřice

Datum a čas: 31.08.2024 08:26
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: A-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
Extraliga
SUPERFINÁLE
TJ Avia Čakovice
vs
MNK mobilprovás Modřice
28.10.2024 | 17:00

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!