Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Reprezentační kemp U17

Druhým ze série reprezentačních kempů nadějí, které se budou v zimě pořádat v modřické Městské hale, byl kemp věkové kategorie U17.

Letošního kempu, který proběhl ve dnech 2. až 4.2.2024, se účastnil rekordní počet 12 vybraných hráčů. Svaz tímto počtem pozvaných reagoval na mimořádně silný ročník 2008, jehož hráči již letos opouští kategorii žáků a posouvají se do dorostu. Na kemp tak bylo pozváno hned deset hráčů ročníku 2008. Pouze dva nominovaní hráči byli věkově starší. Městský nohejbalový klub Modřice na tomto kempu zastupoval čerstvě oceněný 2. nejlepší žák ročníku 2023 Tomáš Jahoda. Hlavním trenérem byl Ondřej Pachman, kterému asistoval hlavní trenér výběru U19 Petr Tolar. Právě tento nově zvolený systém, kdy asistentem je vždy hlavní trenér věkově staršího výběru, má zajistit kontinuitu informací o dovednostech hráčů v okamžiku jejich možného posunu do staršího výběru.

Hráči se sešli v pátek, kdy po ubytování a večeři následoval úvodní meeting. Na tom byla nastavena pravidla kempu. Hráči se také seznámili s programem i cíli jejich víkendového pobytu.

V sobotu čekaly hráče tři tréninkové fáze. Nejprve dvě hodiny dopoledne a pak dvě hodiny odpoledne dvě palubovky. Ráno se začalo řádnou rozcvičkou. Dopoledne probíhala zejména hra trojic. Odpoledne pak byly na programu hlavně dvojice. A to jak ty na „naše pravidla“, tak ty „krátké mezinárodní“. Trenéři tak měli možnost vidět i potenciál pozvaných hráčů pro mezinárodní soutěže.

Po večeři shlédli hráči jako diváci dva futsalové zápasy. Po nich měli ještě na hodinu pronajatý Zrcadlový sál, kde se věnovali nácviku správného strečinku a posilování.

V neděli již byla pouze dopolední opět dvouhodinová tréninková fáze. Hrály se dvojice i trojice.

Během soboty i neděle, vedle standardního tréninku, probíhalo také hodnocení konkrétních dílčích nohejbalových dovedností každého z hráčů. Viděli jsme zde jak hodnocení techniky ovládání míče, tak různé typy útočných úderů. Celkem se jednalo o hodnocení 6 druhů dovedností. Každá z nich se bodovala do celkového pořadí. Je potěšitelné, že náš Tomáš Jahoda v tomto testu nohejbalových dovedností s velkým náskokem zvítězil, když vyhrál hned ve 3 dílčích disciplínách.

Celý kemp proběhl naprosto v pohodě. Hráči pracovali pilně a během tréninků i v době osobního volna dodržovali nastavená pravidla. Pozitivem také bylo, že kemp proběhl bez jakýchkoliv zdravotních problémů. Hráčům i oběma trenérům tak patří velký díky za odvedenou práci.

Po závěrečném obědě se hráči rozjeli do svých domovů a už nyní se těší na letní mezinárodní kemp, kde by právě hráči tohoto výběru měli být mezi pozvanými.

Petr Jahoda

Datum a čas: 12.02.2024 08:58
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Ostatní

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!