Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

První smeč

Nohejbalisté z Vyškova, kteří v srpnu už řadu let pořádají krásný turnaj trojic mužů pod názvem Pohoda Cup v Lulči, se rozhodli udělat akci na podporu náboru nových hráčů pro nohejbal. Oslovili tedy základní školy ve Vyškově a uspořádali turnaj trojic pro žáky s příznačným názvem První smeč. Díky dobrým regionálním vztahům dostal i náš klub pozvánku na účast. Bylo jasné, že na takovýto turnaj nebudeme vozit naše „ostřílené“ hráče, kteří již hrají na úrovni celostátních soutěží. Rozhodli jsme se tedy dát šanci zahrát si svůj první turnaj klukům, které náš klub získal v rámci podzimní náborové akce.

A tak se s trenérem Petrem Jahodou ve středu 20. března vypravili do Dědic u Vyškova hráči Kryštof Vrba, Pavel Jobánek a Tomáš Holcr. Kluci tak měli první možnost zahrát si v modřických dresech a turnaj měl být odměnou za jejich tréninkovou píli.

Na turnaji se prezentovalo celkem 10 týmů, kdy kromě naší trojice své týmy vyslaly hned čtyři vyškovské Základní školy. Jednalo se povětšinou o fotbalisty z 8. a 9. tříd, a tak naši hráči ve věku dva krát 10 a jednou 13 let byli na turnaji suverénně nejmladší a také pochopitelně i nejmenší.

Nicméně odvážně se pustili do fyzicky nerovného boje. Z počátku byla na našich hráčích trochu znát pochopitelná nervozita. Ale postupem zápasů šly jejich výkony stále nahoru a dvakrát se dokázali dostat proti nim „s obry na druhé straně sítě“ i do stavu 9:9.

Nakonec jsme žádný set nevyhráli, ale já byl s kluky ohromně spokojen. Jasně, že jim zatím chybí víc nohejbalových dovedností, ale i tak už dokázali předvést některé krásné údery. A hlavně ukázali obrovský zápal a nadšení pro hru. Moc jim za předvedený výkon děkuji! Získali svoji první zápasovou zkušenost a na ní budeme dál stavět. Věřím, že v kombinaci s jejich tréninkovou pílí se v budoucnu budou výrazně zlepšovat a výhry přijdou.

Petr Jahoda
trenér žáků
Datum a čas: 25.03.2024 08:19
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Mladší žáci

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!