Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Poháry ČNS mladších žáků

V měsíci březnu se rozběhla sezona také pro kategorii mladších žáků. ČNS pro tuto kategorii vypsal pohárové soutěže ve dvojicích i trojicích.
 
Náš klub je po „letech hojnosti“ a mimořádných talentů v této kategorii nyní opět na začátku cesty hledání kvality. Momentálně v kategorii mladších žáků máme skupinu 6 hráčů, kteří jsou na samém začátku své nohejbalové dráhy. Skupina se sice dala dohromady v minulém roce, ale díky COVIDu toho moc nemohla natrénovat. A tak jsem letos v lednu začínali prakticky od znova.
 
První soutěží byl Pohár ČNS MLŽ dvojic, který se konal 19.3.2022 v Karlových Varech. Tam Modřice reprezentovala dvojice Roman Dlabka a Vojtěch Šlezinger. Jedná se o nejzkušenější hráče skupiny mladších žáků. A ve Varech nezklamali. Dokázali poněkud překvapivě bez prohry vyhrát svoji skupinu. Vývoj další skupiny byl však mimo papírové předpoklady, a proto jim hned ve čtvrtfinále přidělil velmi silného soupeře z Holic. Těm kluci bohužel podlehli 0:2 a turnaj tam pro ně skončil. Přes tuto prohru však na turnaji zanechali dobrý dojem.
 
 
Dne 26.3.2002 se pak v Dolních Počernicích konala soutěž trojic. Tam oba hráče z debla doplnil Michal Koutný. Pro něj to byl první kontakt se soutěžním nohejbalem. Los byl opět velmi krutý, když jim do pětičlenné skupiny přidělil hned 3 favority turnaje. A tak bylo jasné, že o čtvrté postupové místo se popereme s béčkem domácích Počernic. První set se prohrál. V druhém jsme změnili podání a následovala výhra. V koncovce třetího setu jsme však podlehli 9:10 a turnaj pro naši trojici skončil hned ve skupině.
 
Jak jsem psal již na počátku článku čeká naši skupinu ještě spousta tréninkové práce, abychom se dokázali alespoň přiblížit k úspěchům, které dosahovali jejich předchůdci. Ale každá cesta jednou začíná a já věřím, že i tato dojde jednou úspěšně do cíle.
Petr Jahoda
trenér mladších žáků
Datum a čas: 30.03.2022 08:57
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Mladší žáci

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!