Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Pohár ČNS starších žáků dvojic

Jen co COVID dovolil naplánovala Komise mládeže ČNS obnovení mládežnických soutěží. Pořadatelství se aktivně ujal náš klub, a tak se dne 5.3.2022 v Městské hale Modřice uskutečnila první oficiální soutěž ČNS této sezony. Hrály se dvojice kategorie starších žáků.
 
Na turnaj se prezentovalo 20 dvojic a mezi nimi byly i tři modřické sestavy: Modřice A (Svoboda, Iláš), Modřice B (Jahoda, Dlabka) a Modřice C (Mrňa, Běloševič). Vzhledem k výsledkům z minulé sezony byly naše A a B sestavy nasazeny a obě patřily k favoritům soutěže.
 
Družstva byla rozdělena do 4 skupin po pěti, z nichž vítěz postupoval přímo do čtvrtfinále a družstva na druhých a třetích místech hrála osmifinále. A i B týmy své skupiny zcela suverénně ovládly a postoupily přímo. C tým bohužel skončil na první nepostupovém místě jako čtvrtý ve skupině D.
 
Ve čtvrtfinále si A tým poradil 2:0 na sety s týmem Peklo A a B tým přejel stejným výsledkem Dolní Počernice.
V semifinále se A tým střetl s týmem Karlových Varů A. V prvním setu se odehrála dramatická bitva, avšak koncovku zvládli lépe modřičtí 10:9. Druhý set už měl jasný průběh s výsledkem 10:4.
 
V druhém semifinále narazil B tým na svého téměř osudového protivníka z jejich ročníku, a to tým Český Brod A. I letos dokázali modřičtí být o kousek lepší a po výsledku 10:9., 9:10 a 10:6 tady bylo vytoužené modřické finále.
 
Na finále už oba týmy nastoupily bez trenéra a kluci tam měli sami ve svých nohou a hlavách svůj výsledek. Papírově byl favoritem A tým s jasně nejlepším hráčem této kategorie Michalem Svobodou. Kluci z „béčka“ se však tímto odmítli řídit a od počátku výborným a téměř bezchybným způsobem přehrávali svého soka. Těžili z lepší rozehry i pestřejšího zakončení leváka a praváka. První set vyhráli 10:8 a ve druhém už soupeře doslova smetli 10:3.
 
Domácí „modřická mise“ tak byla beze zbytku splněna a náš klub ziskem prvních dvou míst plynule navázal na výsledky kategorie starších žáků v minulém roce.
 
1. místo Modřice B (Jahoda, Dlabka)
2. místo Modřice A (Svoboda, Iláš)
3. místo Karlovy Vary A (Gregor, Stýblo)
4. místo Český Brod (Bálek, Červenka a Blažek)
 
 
Závěrem dovolte abych poděkoval všem hráčům za skvělou reprezentaci klubu. Velký dík patří také početné skupině spolupracovníků, kteří mně s organizací a průběhem turnaje celý den pomáhali.
 
Petr Jahoda
trenér starších žáků
 
 
Datum a čas: 07.03.2022 11:31
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Starší žáci

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!