Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Pohár ČNS nohejbalu starších žáků dvojic

Celoroční seriál pohárových soutěží starších žáků v nohejbale označený jako Pohár ĆNS 2022 začal letos v březnu první soutěží u nás v Modřicích. A letos dne 12. listopadu v Modřicích i končil, a to soutěží dvojic.

Na sobotní turnaj se do Modřic přihlásil rekordní počet 34 mládežnických týmů. Pořadatel MNK Modřice zredukoval počet na 32 přijatých sestav, mezi kterými byly hned tři modřické výběry. Modřice A v sestavě Jahoda a Dlabka, Modřice B se prezentovaly sestavou Mrňa a Kněžínek a Modřice C pak nasadily tým Merka a Štor. Týmy A a B svoji skupinu vyhrály a šly přímo do osmifinále. Tým C skončil ve skupině na druhém místě a musel do předkola play-off. Zde si úspěšně poradil s týmem Benešova B a doplnil tak oba modřické týmy v osmifinále. A tým si v něm hladce poradil s týmem Plzně. B tým zdolal Peklo nad Zdobnicí B. Pro Modřice C však byl tým Český Brod B soupeřem nad jejich síly a jejich cesta turnajem tak v osmifinále skončila. Ve čtvrtfinále A tým přejel tým Dolních Počernic a byl v semifinále. B tým však narazil na B tým Českého Brodu a ten je stejně jako céčko vyřadil. Nicméně pro C i B tým jejich sobotní umístění (9.-16. místo a 5.-8. místo) skvělým úspěchem. V semifinále se modřický A tým chystal na přemožitele B a C týmu družstvo Českého Brodu B. Ten má v sestavě také dva mládežnické reprezentanty U15 hráče Balouna a Blažka. Naše áčko v prvním setu na soupeře vlétlo jako správní mstitelé s smetli je 10:5. V druhém setu však na začátku naši hráči udělali pár zbytečných chyb a rázem se tento set obrátil v krutou prohru 4:10. Na řadě tak byl „rizikový“ zkrácený třetí set hrající se od stavu 5:5. V této situaci ukázali naši hráči pevné nervy a dostatek sebevědomí i kvality a výhrou 10:6 si zajistili postup do finále. V druhém semifinále vyhrál tým Karlových Varů A nad Českým Brodem A a stal se tak naším finálovým soupeřem. V zápase o třetí místo mezi oběma českobrodskými sestavami nakonec ve třetím setu vyhrálo zkušenější áčko. Ve finálovém zápase náš A tým šlapal jak hodinky a přesně plnil stanovenou taktiku hry. Výsledkem bylo poměrně přesvědčivé vítězství 10:6 a 10:5.

Výsledky Poháru ČNS starších žáků dvojice Modřice 12.11.2022:

1. místo MNK Modřice A (Jahoda, Dlabka)
2. místo Karlovy Vary A (Gregor, Stýblo)
3. místo Český Brod A (Bálek, Červenka)
4. místo Český Brod B (Baloun, Blažek)
 

Tento turnaj uzavřel celoroční sérii Poháru ČNS pro starší žáky. Do výsledků se bodově kromě pohárových turnajů ve dvojicích i trojicích počítají také všechny tři disciplíny v rámci mistrovství republiky. V soutěžním roce 2022 se v kategorii starších žáků odehrávala jasná dominance Městského nohejbalového klubu Modřice. Z celkových 7 soutěží dokázali naši hráči vyhrát plných 6 turnajů. Nejvíce se na těchto výsledcích podílela dvojice Tomáš Jahoda a František Dlabka, která v průběhu celého soutěžního roku prohrála pouze jeden svůj dílčí zápas v této věkové kategorii!

Celkové výsledky Poháru ČNS 2022 v kategorii starších žáků:

1. místo MNK mobilprovás Modřice 497 bodů
2. místo TJ Slavoj Český Brod 333 bodů
3. místo SK Liapor Karlovy Vary 311 bodů
4. místo TJ Peklo nad Zdobnicí 144 bodů

Sobotní výsledek, a hlavně výsledek celé sezony tak potvrdily, že Městský nohejbalový klub Modřice se kromě mužských týmu výrazně zaměřuje také na podporu své talentované mládeže. Suverénní dominance starších žáků společně s titulem, který získal dorost v rámci dorostenecké ligy, jsou tak kvalitní základnou pro budoucí udržení pozic našeho klubu v elitních mužských soutěží.

Rád bych touto cestou poděkoval všem trenérům, podporovatelům a pomocníkům, kteří se nohejbalové mládeži v Modřicích věnují. No a samozřejmě velký dík patří sponzorům a zejména městu Modřice bez jejich finanční pomoci bychom nemohli našim mladým hráčům poskytovat tak kvalitní tréninkové podmínky a další zabezpečení.

Petr Jahoda
předseda a trenér starších žáků
Městský nohejbalový klub Modřice
 
 
 
 
 
 
Datum a čas: 15.11.2022 11:10
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Starší žáci

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!