Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Pohár ČNS mladších žáků dvojic v dolních Počernicích

V sobotu 25.3.2023 se odehrál poslední z turnajů Poháru mládeže ČNS 2023 naplánovaných na zimní a jarní část sezony. Turnaj mladších žáků v soutěži dvojic hostil klub z Dolních Počernic.

Na turnaji se prezentovalo 14 týmů. Vzhledem k onemocnění dvou hráčů náš klub nakonec postavil pouze dvě sestavy. Ty, z důvodu mé účasti na AUSTIN CUPu ve Vsetíně, na turnaji vedli trenéři Aleš Mrňa a David Šlezinger.

A tým hrál ve složení Vojtěch Šlezinger a Michal Koutný. V B týmu se střídali Oliver Štor, Vojtěch Nevím a Filip Hloužek. A tým postoupil ze skupiny z druhého a B tým ze třetího místa. Následné osmifinále play-off je však vedlo proti sobě, a tak B tým ze soutěže vypadl po prohře s A týmem 3:10 a 4:10.

Los nám i nadále nebyl příznivý, protože A tým se ve čtvrtfinále utkal s favorizovaným družstvem ze Zbečníka. Tomu podlehl 2:10 a 2:10 a v turnaji tak skončil na 5. až 8. místě.

Turnaj se skončil triumfem domácích pořadatelů, když se na 1. místě umístil A tým Dolních Počernic, 2. místo bral Zbečník a na 3. místě skončil domácí B tým.

Naši mladší žáci absolvovali všechny vypsané pohárové soutěže a určitě v nich nezklamali. Oproti loňsku už dokázali pravidelně postupovat ze skupin, a to společně se skvělým 3. místem na domácím turnaji trojic je určitě oceněním jejich práce na straně jedné a na straně druhé motivací k dalšímu zlepšování.

V aktuálním celoročním hodnocení této věkové kategorie nám patří 4. místo mezi sedmi zúčastněnými kluby.

Petr Jahoda
trenér mladších žáků
 
 
 
 
 
 
Datum a čas: 29.03.2023 20:35
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Mladší žáci

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!