Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Pohár ČNS dorostu v nohejbale trojic

Poslední předsezónní akcí v Městské hale byl turnaj Poháru Českého nohejbalového svazu v kategorii dorostu v soutěži trojic. Akce se konala v neděli 17. března.

Na turnaj se přihlásilo 24 týmů z nichž jeden se musel kvůli nemoci na poslední chvíli omluvit. Týmy byly rozděleny do sedmi skupin po třech a jedna skupina zůstala dvoučlenná.

MNK Modřice nasadil hned čtyři trojice a příležitost na dorosteneckém turnaji tak dostali i naši starší žáci a jeden dokonce i mladší žák. A tým nastoupil v sestava Svoboda, Jahoda a Dlabka, B tým ve složení Kolouch, Sluka a Sedláček, C tým tvořili hráči A. Mrňa, M. Štor a Šlezinger a v D týmu se střídali čtyři hráči Valter, Koutný, Miler a Hloužek. Naše A a B týmy byly mezi nasazenými.

Ze základní skupiny postupoval vítěz přímo do osmifinále a týmy na druhých a třetích místech se utkaly v před kole play-off. Všechny Komisí mládeže nasazené týmy ze skupin postoupily z prvních míst, a tak favorité čekali na své soupeře pro osmifinále.

A i B týmy dokázaly své skupiny bez problémů vyhrát a postoupily přímo do osmifinále.

Modřická C sestava podlehla v před kole týmu Přerova A 0:2 a D tým stejným poměrem 0:2 prohrál s týmem Pekla nad Zdobnicí B. Přes tyto porážky je třeba naše mladé hráče za jejich výkony na turnaji pochválit a pevně věřím, že další nabyté herní zkušenosti je zase posunou dál.

První čtvrtfinále odehrála naše A sestava proti týmu Čakovice B ve složení A. Katz, Zapletal a Deswarte. Náš tým nezaváhal a po výhře 10:5 a 10:5 postoupil do semifinále. V další čtvrtfinále šel tým Karlovy Vary (Gregor, Lebeda, Weinfuther a Daněk) na Vsetín (Dvořák, Hučík a Palát) a po výsledku 10:3 a 10:7 také on postoupil. Náš B tým bohužel podlehl týmu Českého Brodu (Baloun, Bálek, Červenka a Blažek) možná až překvapivě snadno 9:10 a 6:10. V posledním čtvrtfinále porazily Strakonice A (Votava, Toman a Mandl) tým Pekla nad Zdobnicí A (Kotyza, Novotný a Koblic) také poměrně jistě 10:8 a 10:6.

V prvním semifinále se střetly týmy MNK Modřice A a Karlovy Vary. V tomto utkání smečařsky předčil karlovarský Gregor našeho Svobodu a po výhře 10:8 a 10:6 se karlovarská ekipa těšila z postupu do finále.

Druhé semifinále rozehrál Český Brod a Strakonice A. I tady to byl poměrně jasný zápas a z vítězství 10:5 a 10:5 se radoval tým Českého Brodu.

Zápas “zklamaných“ o třetí místo byl poměrně vyrovnaný, ale závěry setů přeci jenom lépe vyšly našemu týmu a po výhře 10:9 a 10:8 se z bronzu radovali domácí.

Finálový zápas proti sobě svedl týmy Karlových Varů a Českého Brodu. Tým z lázeňského města hrál celý turnaj na jednoho hlavního smečaře zatím Středočeši využívali dvou smečujících hráčů včetně občasných útoků „přes nohu“. První set se rozhodoval až v závěru a po výhře 10:8 ho získaly Karlovy Vary. Ve druhém setu se pak už razantní Tobiáš Gregor prosazoval daleko snadněji a po výhře 10:4 tak dotáhl svůj tým k prvenství na turnaji.

Pohár ČNS mládeže 2024 dorost trojice:
1. místo SK Liapor Karlovy Vary (Gregor, Lebeda, Weinfuther, Daněk)
2. místo TJ Slavoj Český Brod (Baloun, Bálek, Červenka, Blažek)
3. místo MNK mobilprovás Modřice A (Svoboda, Jahoda, Dlabka)
4. místo NK Habeš Strakonice A (Votava, Toman, Mandl)
 

Dorostenci tedy mají zimní pohárovou sezonu za sebou. Po dvou turnajích je náš MNK Modřice suverénně na prvním místě v celoročním bodování Poháru mládeže Dorostu a věřím, že své aktuální prvenství potvrdí i starší žáci na dalších dvou plánovaných pohárových turnajích.

Petr Jahoda
trenér dorostu
Datum a čas: 20.03.2024 08:52
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!