Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Mistrovství ČR mladších žáků v dvojicích a trojicích 2023

V Karlových Varech se o víkendu 17. a 18. června konalo letošní Mistrovství České republiky mladších žáků v soutěžích dvojic a trojic. Náš klub vyslal kompletní sedmičku svých mladších žáků. Vzhledem k víkendovému organizačnímu i hernímu zaneprázdnění trenérů této skupiny Petra Jahody a Tomáše Jahody s výpravou jako trenéři odjeli David Šlezinger a Aleš Mrňa. Výprava vyrazila už v pátek v poledne, a tak se v podvečer mohli ubytovat a ještě si vyzkoušet místní kurty.

V sobotu se konala soutěž dvojic. Do ní náš klub vyslat tři sestavy. A tým ve složení Vojtěch Šlezinger a Michal Koutný, B tým tvořili Filip Hloužek a Oliver Štor a v C týmu se střídali tři hráči Josef Havlát, Vojtěch Nevím a Radek Mrňa. Do mistrovství v této disciplíně se přihlásilo 16 týmů. Ty pořadatel rozdělil do čtyř skupin. První týmy postoupily přímo do čtvrtfinále a týmy na druhých a třetích místech hrály osmifinále. A tým dokázal do play-off postoupit z druhého místa. B i C tým skončili na nepostupových čtvrtých místech. Ve čtvrtfinále se A tým střetl s jedním z favoritů týmem Karlových Varů B. Bohužel mu podlehl a skončil tak na 5. – 8. místě. Právě karlovarští hráči opanovali toto mistrovství, když pro svůj klub získali zlato i stříbro. Třetí skončili hráči Zbečníku.

V neděli pak mistrovství pokračovalo soutěží trojic. Naše sestavy byly tvořeny A týmem (Šlezinger, Koutný, Hloužek) a B týmem (Havlát, Štor, Nevím, Mrňa). Deset přihlášených týmů bylo rozděleno do dvou skupin, z nichž do play-off postupovaly první čtyři týmy. Oba naše týmy postoupily, když A tým dokonce svoji skupinu vyhrál. Umístění B týmu na čtvrtém místě skupiny B však způsobilo, že oba týmy na sebe ihned narazily ve čtvrtfinále. A tým ho vyhrál 2:0 a postoupil do semifinále. Zde narazil na velmi silný tým Zbečníku, kterému podlehl 0:2. V zápase o třetí místo je čekal tým z Holic. Tento tým na minulém Poháru ČNS dokázal náš tým v zápase o třetí místo porazit. A tak se čekal tuhý boj. Bohužel soupeř byl o kousek lepší a po prohrách 9:10 a 6:10 zbyla na naše kluky nepopulární bramborová medaile. Holice tedy skončily třetí. Ve finále dokázaly Dolní Počernice ve dvou setech vždy 10:9 přetlačit tým ze Zbečníku.

I když tedy naši hráči z karlovarského víkendu žádnou medaili nepřivezli, tak jim chci poděkovat za jejich výkony. A týmy každý den vypadly s pozdějšími majiteli stříbra, a tak je vyřadily opravdu „těžké váhy“. Rád bych také poděkoval Davidovi a Alešovi, že se o kluky celé tři dny na výpravě až na západní konec republiky vzorně postarali.

Nyní si kluci užijí prázdninové volno a od září se opět pustíme do tréninků. Věřím, že jejich zápal pro tuto krásnou hru nevyprchá a od září se budou společně zlepšovat tak, aby to třeba příště už „cinklo“.

Petr Jahoda
trenér mladších žáků
Datum a čas: 23.06.2023 16:16
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Mladší žáci

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!