Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Kemp nadějí U12

V rámci započaté užší spolupráce mezi městem Modřice, naším klubem a Českým nohejbalovým svazem byla Radou města Modřice a vedením svazu schválena dlouhodobá rámcová smlouva o spolupráci. Ta na roky 2024 až 2026 vytváří pro Český nohejbalový svaz v rámci areálu Městské haly Modřice skvělé podmínky pro další rozvoj našeho sportu. Město Modřice se tak například stalo i oficiálním partnerem nohejbalových reprezentačních výběrů.

První letošní svazovou akcí v modřické hale byl kemp těch nejmenších nohejbalových nadějí, a to věková kategorie U12. Konal se ve dnech 13. a 14. ledna. Komise reprezentace do něj vybrala osm nejlepších a nejnadějnějších mladších žáků z celé republiky. Pro náš klub je potěšitelné, že do výběru se dostali Filip Hloužek a Oliver Štor. Prvním náhradníkem byl pak Vojtěch Nevím. Pro tyto naše hráče i jejich trenéry je jejich výběr oceněním jejich kvalit i píle a pro klub potvrzením správné cesty, na kterou se v oblasti mládeže vydal.

Trenéry kempu byli pánové Marek Líbal a Jiří Dutka. Páteční program začínal společnou večeří, následoval týmový meeting, který byl zaměřený na seznámení a stanovení pravidel kempu. Sobotní dopoledne se neslo ve znamení hry dvojic a trojic, odpolední tréninková jednotka byla věnována nácviku a testování základních nohejbalových dovedností – přihrávky, nahrávky a smeče. Po večeři hráči absolvovali nohejbalový kvíz zaměřený na nohejbalové osobnosti a pravidla našeho sportu. Večerní program proběhl v Zrcadlovém sálu – hodinový trénink byl zaměřený na strečink, kompenzaci a nácvik správného držení těla. V neděli se hráči v rámci tréninku věnovali především postavení hráčů při hře v různých herních situacích trojic. Kemp byl zakončen podrobnou reflexí a sebereflexí, hráčům byla předána doporučení na následující období.

V průběhu zimy čeká modřická hala ještě na kempy U15, U17, U19 a U21. V létě pak druhý ročník mezinárodního kempu mládeže. Naše město i klub tak výrazně napomůže dalšímu rozvoji našeho mládežnického nohejbalu.

Petr Jahoda
předseda klubu
Datum a čas: 17.01.2024 15:27
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Mladší žáci

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!