Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Extraliga 2024 - předehrávka 11. kolo: SKN Žatec - MNK mobilprovás Modřice 6:2

K dalšímu extraligovému zápasu jel v sobotu náš A tým do Žatce. V sestavě chyběl náš kapitán Jakub Pospíšil, a tak kromě juniora Sluky, který již zasáhl do extraligy v předchozích kolech, jel poprvé s výpravou i další dorostenec teprve 16-ti letý Tomáš Jahoda. Plnou polovinu týmu tak na tomto utkání tvořili naši dorostenci.

Již cestou do Žatce panovalo velmi chladné počasí a vyskytla se dokonce i sněhová přeháňka. Byli jsme proto rádi, že po dohodě s domácími i rozhodčími byl zápas přesunut do haly.

Hrající trenér Rosenberk před zápasem předal kapitánskou pásku Janu Hanusovi a šlo se na to.

Do první dvojice proti Ondřeji a Petru Vítovým nastoupili Michael Svoboda a Patrik Kolouch. Hrál se velmi vyrovnaný zápas, který nakonec ve třech shodných setech 10:8, 8:10 a 10:8 získali domácí.

Do druhé dvojky za náš šla sestava Rosenberk a Hanus a výhrou 10:7 a 10:5 nedali domácí sestavě Jůzek a Truc moc šancí. Vyrovnáno na 1:1

K úvodním trojicím za nás nastoupili bratři Svobodové s Kolouchem. Ondřej Vít, Kovařík, Jůzek a střídající Pinkr však byli nad jejich síly a po setech 10:8, 4:10 a 10:8 šel druhý zápasový bod k domácím a stav byl 2:1.

Další naše trojice hrála v sestavě Rosenberk, Hanus a Višvader a po těsných setech 9:10 a 9:10 si poradila se sestavou Petr Vít, Mužík, Truc a střídající Sýs. Srovnáno na 2:2.

Další v pořadí byl zápas vložených dvojic. Tam za náš šla sestava Višvader a T. Svoboda. Proti nim Sýs a Mužík. V průběhu nevydařeného prvního setu Svobodu nahradil Sluka, který zůstal i pro zbytek zápasu. Ani tato změna však nestačila a po prohře 10:6 a 10:9 se domácí opět dostali do vedení, a to 3:2.

Následovala lahůdka – zápas singlistů. Dvojnásobného mistra světa Ondřeje Víta vyzval náš ještě ne zcela zdravý Jan Hanus. Ten vyhrál první set 7:10. V dalších dvou však byl úspěšnější domácí matador a po výhrách 10:6 a 10:7 tak Žatec šel do dvoubodového vedení 4:2 na zápasy.

Následovaly odvetné trojice. Jako první šla za nás sestava Rosenberk, Hanus a Višvader. Proti ní se postavili Ondřej Vít, Kovařík a Jůzek. Naše hra postrádala potřebnou kvalitu a po setech 10:6 a 10:6 se náš tým přiblížil celkové porážce. Stav byl 5:2.

K poslednímu zápasu trojic šla za nás sestava bratři Svobodové a Kolouch. Na druhé straně kurtu stáli Petr Vít, Mužík, Truc a střídající Sýs. Domácí tento zápas vyhráli 10:8 a 10:9 a celkově tak i celé utkání 6:2 na zápasy.

Náš tým se tedy z Žatce vracel bez bodů a zaznamenal tak první prohru od června 2022 a to po celkem 31 utkáních v řadě, v nichž nepoznal hořkost porážky.

Nicméně každá série jednou musí skončit, a tak nezbývá než věřit, že hned v dalším zápase na půdě Karlových Varů se pokusíme vrátit na vítěznou vlnu.

 

Datum a čas: 25.04.2024 08:42
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: A-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Sokol I. Prostějov
6. kolo | 4.5.2024 | 15:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice B
vs
NK AUSTIN Vsetín
6. kolo | 4.5.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
TJ Peklo nad Zdobnicí
vs
MNK mobilprovás Modřice
4. kolo | 5.5.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!