Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Extraliga 2024 - 6. kolo: MNK mobilprovás Modřice - TJ Sokol I. Prostějov 6:1

V dalším extraligovém kolem jsme v krásném počasí přivítali na našem kurtu nováčka letošní extraligové sezony tým Sokol I Prostějov. Ten v letošní sezoně už dokázal překvapit některými nečekanými výhrami, a tak bylo asi 80 přítomných diváků zvědavých na jejich výkon.

Při nástupu před zápasem byl na straně Prostějova přítomen jen minimální možný počet šesti hráčů když naši soupeři přijeli bez zraněného Jakuba Ftačníka. Na naší straně byl pozdravu přítomen kompletní kádr A týmu opět doplněný o dorostence Sluku a Jahodu. Pro toho to byla premiéra před domácími fanoušky.

Do úvodní dvojice nastoupili Lukáš Rosenberk a Jakub Pospíšil proti hostující sestavě Müller a Matkulčík. Na kurtu se příliš „nezakecali“ a po výhře 10:5 a 10:4 šel první zápasový bod na naši stranu. Stav utkání byl 1:0.

Do druhé dvojice šli Hanus s Višvaderem a i oni ve dvou setech 10:7 a 10:7 přemohli Pavelku s Bílým. Zvýšeno na 2:0.

Do první trojice šla za nás sestava Pospíšil, Rosenberk a Kolouch. Jejich protivníci Zemánek, Stařičný a Matkulčík neměli šanci a po další dvousetové výhře 10:5 a 10:9 bylo zvýšeno na 3:0.

Druhá naše trojice nastoupila ve složení T. Svoboda, M. Svoboda a Višvader. K nim v druhém setu vystřídal i Hanus. Soupeři Müller, Pavelka a Bílý už nás trochu potrápili, ale po výhře 10:9, 7:10 a 10:8 byl stav utkání 4:0.

Do vložené dvojice nastoupili M. Svoboda a Kolouch. Jejich soupeři Zemánek a Stařičný je dokázali porazit ve třech setech 10:9, 7:10 a 8:10 a zajistit tak pro svůj tým první zápasový bod. Stav utkání byl 4:1.

Do zápasu singlistů proti sobě šli mladé naděje českého singla Hanus a Bílý. A viděli jsme skvělý singlový zápas, který lze bez jasně označit jako nejkrásnější zápas utkání. Krása střídala nádheru a reprezentační trenér Gulda si na tribuně mohl oba hráče zapsat tučným fixem do svého deníčku. Krásný zápas pro sebe po setech 10:9, 5:10 a 10.9 získal náš Jan Hanus a zvýšil stav utkání na 5:1.

V následujícím zápase trojic šla pro výhru v celém utkání sestava Pospíšil, Rosenberk a Kolouch. Jejich protivníci Müller, Pavelka Bílý se sice snažili vzdorovat, ale nebylo jim to nic platné. Po výhře 10:8 a 10:6 se jednalo o poslední zápas dne a ten stvrdil naši celkovou výhru v tomto utkání na 6:1.

Datum a čas: 06.05.2024 14:44
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: A-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Sokol Holice
8. kolo | 18.5.2024 | 15:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice B
vs
R.U.M. NK Holubice
8. kolo | 18.5.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorostenecká liga
PKS okna Žďár nad Sázavou
vs
MNK mobilprovás Modřice
6. kolo | 19.5.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!