Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Extraliga 2024 - 5. kolo: SK Liapor Karlovy Vary - MNK mobilprovás Modřice 6:4

A tým sehrál již třetí venkovní zápas v řadě v sobotu 27. dubna na kurtě odvěkého rivala z Karlových Varů. K zápasu jsme odcestovali již i s v minulém kole absentujícím Pospíšilem a z B týmu byl povolán i Tomáš Brenner. Bohužel těsně před odjezdem se z důvodu nemoci omluvil T. Svoboda.

V areálu v Doubí panovalo pro nás nezvykle pěkné počasí, a tak se nemusela opakovat situace z minulého týdne, kdy v Doubí byli nehrající účastníci utkání s Holicemi na lavičce v čepicích.

Do úvodní dvojice proti domácí elitní sestavě Vanke a Tolar šli naši mladíci M. Svoboda a Kolouch. V prvním setu zahráli naprosto bezchybně a svojí hrou naopak soupeře nutili k nezvyklému množství chyb. Výsledkem byla překvapivě hladká výhra 5:10. Místo toho, aby však v dalším setu pokračovali v přesné hře a čekali další na chyby soupeře tak hned ze začátku setu třemi zkaženými útoky nabídli soupeři vedení a karlovarské hvězdy je smetli 10:1. I když se v třetím setu naše dvojice výrazně zlepšila, přesto v něm padla 10:8. Stav utkání tedy byl 1:0 pro domácí.

Do druhé dvojky nastoupila naše elitní deblová sestava Rosenberk a Pospíšil. Jim se postavili J. Medek a Putík a nim v průběhu zápasu střídající Hron. Naši hráči hladce zvítězili 5:10 a 6:10 a srovnali stav utkání na 1:1.

Do úvodního zápasu trojic poslali domácí svoji elitní sestavu Vanke, Tolar a Kokštein. Jim se postavila trojka Brenner, Svoboda a Hanus. První set jsme prohráli 10:6. V druhém naopak uspěli 8:10 a rozhodnout musel třetí set. V něm se došlo až do stavu 9:9 a v poslední výměně byli úspěšnější domácí. Stav utkání byl 2:1.

Do další trojice šla naše elitní sestava Pospíšil, Rosenberk a Višvader. Ti neměli s domácí sestavou Hron, bratři Medkové a střídajícím Gregorem vůbec slitování a vyhráli hladce 7:10 a 3:10. Utkání tedy bylo srovnáno na 2:2.

Následovali nepárové disciplíny, které většinou vyrovnaná utkání rozhodují. A bohužel i v nich byli v třísetových bitvách znovu úspěšnější domácí. Nejprve Gregor s Kokšteinem a střídajícím M., Medkem přehráli Hanuse s Višvaderem 7:10, 10:7 a 10:9 a potom v singlu Tolar přetlačil 7:10, 10:6 a 10:6 Hanuse. Stav utkání tedy byl 4:2 pro domácí.

Následovali odvetné trojice a narazili na sebe elitní sestavy. Ta naše Pospíšilova doslova „vyprovodila“ z kurtu elitní Vankeho trojku 6:10 a 7:10 a snížila stav utkání na 4:3.

Srovnat měla naše druhá trojice. Bohužel podlehla domácím 10:7 a 10:9 a bylo jasné, že za průběžného stavu 5:3 pro domácí již bojujeme jen o remízu.

K němu nás přiblížila elitní dvojka Pospíšil a Rosenberk když 7:10 a 8:10 porazila Vankeho s Tolarem. Stav utkání byl 5:4.

O bod z utkání, stejně jako v Čelákovicích, tedy museli bojovat mladíci M. Svoboda a Kolouch. Na Hrona s J. Medkem však nestačili a po výsledku 10:8 a 10:7 zvítězili domácí v celém utkání 6:4.

Náš klub si tak připsal druhou prohru po sobě což se nám naposledy stalo ve dvou semifinálových utkáních právě s Karlovými Vary v roce 2016.

Datum a čas: 30.04.2024 08:20
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: A-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Sokol Holice
8. kolo | 18.5.2024 | 15:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice B
vs
R.U.M. NK Holubice
8. kolo | 18.5.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorostenecká liga
PKS okna Žďár nad Sázavou
vs
MNK mobilprovás Modřice
6. kolo | 19.5.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!