Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Dorostenecká liga 2024 - 9.kolo: MNK mobilprovás Modřice - TJ Peklo nad Zdobnicí 7:0

V posledním zápase základní části skupiny B dorostenecké ligy hostil náš klub loňské vítěze z Pekla nad Zdobnicí. V tomto zápase stačilo našemu klubu k udržení prvního místa ve skupině získat i jen jeden bod, ale vzájemná rivalita s naším soupeřem nás jednoznačně motivovala k touze po výhře.

Tak jako prakticky každé kolo i v neděli jsme nebyli kompletní. Chyběli ve Španělsku chytající bronz Svoboda a na povinném střeleckém výcviku setrvávající „Buffalo Bill“ Sluka.

K první dvojici nastoupili Kolouch a Jurka. Proti nim stáli na druhé straně kurtu Kotyza, Pavlišta a střídají Teplý. Naši hráči jasně vyhráli 10:4 a 10:6 a vedli jsme 1:0.

Do druhé dvojky šlo duo Jahoda a Dlabka proti Jarkovskému, Nesnídalovi a střídajícímu Kopeckému. Opět hladká výhra 10:7 a 10:2. Při vedení 2:0 už jsme měli potřebný bod do tabulky jistý a mohli si zazpívat TAK JSME PRVNÍ NO A CO.

Následovala trojice, do které nastoupili Sedláček, Kolouch a Dlabka proti Jarkovskému, Nastoupilovi a Pavlištovi. Suverénní výhra 10:4 a 10:2 znamenala třetí zápasový bod a vedení 3:0.

Šlo se na singl. Za Modřice nastoupil Jahoda, který chtěl odčinit svoji jedinou letošní prohru z minulého víkendu. Peklo nasadilo svého nejlepšího hráče a reprezentanta do 21 let Kotyzu. K vidění byl skvělý zápas. Kotyza díky své mohutné postavě vsadil na razanci, ale náš Jahoda nezůstal o moc pozadu. Byla to opravdu dělostřelba. První set vyhrál Kotyza 6:10. Jahoda však, tak jako mnohokrát před tím, ukázal, že prohra v prvním setu ho nabudí k mimořádnému výkonu. V druhém setu svého soka „spláchl“ 10:1 a šlo se to zkráceného třetího setu. V něm Jahoda pokračoval ve své krasojízdě a vyhrál 10:7. Čtvrtý bod znamenal jistou výhru v celém utkání.

Náš tým však prahl po co nejlepším výsledku a jelo se dál. Do odvetné trojice šel Sedláček, Dlabka a Jahoda. Soupeř ve složení Kotyza, Kopecký a Teplý byl od počátku lepší a nepomohlo ani střídání Jurky za Sedláčka. Soupeř vyhrál 5:10. V druhém setu však začala naše trojka s Jurkou na síti pracovat lépe a výsledkem byla výhra 10:5. Třetí set jsme si ohlídali 10:8 a vedli jsme tak 5:0 na zápasy.

Třetí bod do tabulky nám měla zajisti dvojice Jurka a Kolouch proti Jarkovskému, Nastoupilovi a Kopeckému. Výhra ve dvou shodných setech 10:7 znamenala vedení již 6:0.

Zkázu soupeře měla dokonat dvojice Jahoda a Dlabka proti Kotyzovi a Teplému. V prvním setu výhra 10:9 a v druhém prohra 6:10. Třetí set naši bojovníci ovládli 10:7 a po výhře v celém utkání 7:0 mohl nad modřický kurt „vylétnout kanár“.

Komentář trenéra dorostu: „Jsem velmi rád, že kluci v posledním zápase základní části hráli zodpovědně a s velkou touhou po vítězství. Byli jsem jasně lepší než náš soupeř a tři bodová výhra 7:0 odpovídá dění na kurtu. Nejlepším zápasem dne byl singl a cenné vítězství pro Jahodu. Po základní části jsme tak ovládli naši skupinu B, když jsme v každém zápase dokázali porazit naše soupeře. Celému týmu za to patří velké poděkování. V neděli 1. září nám začnou boje play-off a já věřím, že pokud budeme všichni zdraví, můžeme letos dojít až na samotný vrchol celé soutěže. To je také náš cíl, o který se budeme, samozřejmě s pokorou ke kvalitám našich soků, všemi silami snažit.“

Datum a čas: 19.06.2024 08:33
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
 
1. liga mužů čtvrtfinále:
31. 8. 2024 10:00:
 
Dorostenecká liga čtvrtfinále:
1. 9. 2024 10:00:

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!