Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Dorostenecká liga 2024 - 6.kolo: PKS okna Žďár nad Sázavou - MNK mobilprovás Modřice 0:7

Náš tým, stále bez zdravotně indisponovaných Sluky a Dlabky, čekal v neděli 19. května nejbližší dorostenecký soused tým Žďáru nad Sázavou. Protože se ráno Vysočinou přehnal prudký déšť, bylo utkání rovnou přesunuto do žďárské sportovní haly.

Trenér Jahoda vzhledem k výše uvedeným absencím opět do boje povolal extraligisty Svobodu a Kolouchem. S nimi k utkání odjeli Jurka, Jahoda a Sedláček.

V domácí sestavě citelně chyběl jejich nejlepší hráč Sobotka, který si v minulém kole proti Benešovu přivodil svalové zranění.

Do první dvojky šli Jurka s Jahodou. Na druhé straně kurtu stáli Sládek se Zadrobílkem. Naši hráči zahráli přesně to, co bylo třeba a po výhře 3:10 a 4:10 jsme šli v utkání do vedení 0:1.

Druhá naše dvojice šla na palubovku v sestavě Svoboda a Kolouch. Soupeř proti nim postavil dvojici Jirka a Zapletal. Modřičtí hráči kontrolovali průběh zápasu a po výhře 6:10 a 5:10 jsme vedli 0:2.

Do zápasu trojic šla na naší straně sestava Sedláček, Kolouch a Jahoda. Soupeřem jim byla trojice Zadrobílek, Zapletal a Cempírková. Hladká výhra 1:10 a 3:10 nás dostala do vedení 0:3.

K zápasu singlisů šel Jahoda proti domácímu Sládkovi. Jahoda si po výhře 3:10 a 6:10 připsal svoji čtvrtou letošní singlovou výhru a vedli jsme tedy už 0:4.

Do další trojice za nás nastoupili Jurka, Kolouch a Sedláček. Proti nim se pokoušeli o úspěch Sládek, Jirka a Zapletal. Naše výhra 7:10 a 8:10 stanovila průběžný stav utkání na 0:5.

Odvetné dvojice zahájila za nás sestava Svoboda Kolouch. Ti v exhibičním tempu porazili Zadrobílka a Cempírkovou 4:10 a 6:10. Stav utkání byl 0:6.

Do poslední dvojice opět odpočíval Jahoda a Jurku tak doplnil Sedláček. Poslední možnost bodovat za domácí zkoušeli Jirka a Zapletal. Nepovedlo se to. Naše dvojka jistě zvítězila 8:10 a 4:10 a ukončila tak utkání na naši celkovou výhru 0:7.

Komentář trenéra dorostu Petra Jahody: „K utkání jsme jeli s cílem nic nepodcenit a získat potřebné tři body do tabulky. To se nám také po zodpovědném přístupu ke všem zápasům podařilo. Kvalita byla jednoznačně na naší straně a soupeři jsme nepovolili vyhrát ani jeden set. Soupeři citelně chyběl zraněný Sobotka. Chci však domácímu klubu vyjádřit respekt a obdiv za jejich dlouhodobou trpělivou práci na zlepšování výkonnosti jejich mladých hráčů. Věřím, že v budoucnu budou jen a jen lepší“

Datum a čas: 21.05.2024 08:04
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
Extraliga
SUPERFINÁLE
TJ Avia Čakovice
vs
MNK mobilprovás Modřice
28.10.2024 | 17:00

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!