Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Dorostenecká liga 2024 - 2.ČF: SK Liapor Karlovy Vary - MNK mobilprovás Modřice 3:4 série (0:2)

Náš dorostenecký tým odjížděl v plné sestavě k druhému čtvrtfinálovému zápasu play-off Dorostenecké ligy s výhrou 4:1 v prvním domácím zápase.

Po dlouhé čtyřhodinové cestě nás Karlovy Vary přivítaly krásným počasím, ale v místním areálu na nás čekal kurt, který po celé utkání velmi klouzal a místy to hraničilo až se zdravím hráčů. Podmínky byly však stejné pro oba celky a my věděli, že doma budou Karlovy Vary „kousat“ daleko více.

Do úvodní dvojice nasadil jejich trenér Kubín nejsilnější možnou dvojici Gregor a Lebeda. Trenér Jahoda jim do cesty postavil dvojici Jahoda a Sluka. Naši hráči začali proti favoritovi skvěle. V koncovce setu za stavu 9:9 byly lepší domácí a první set vyhráli 10:9. Naši hráči nic nevzdali a v druhém setu kontrovali výhrou 7:10. Třetí se začal za stavu 5:5 a po dvou bodech domácích na 7:5 vystřídal trenér Dlabku za Sluku. Naši mladíčci prověření mnoha úspěšnými dvojkami v minulých letech dokázali ztrátu stáhnout a set vyvrcholil za stavu 9:9. Na příjmu byli domácí. Dlabka však dokázal útok domácí hvězdy Gregora zablokovat a míč od jeho bloku dopadl přesně na boční čáru. A tak první zápas končil naší výhrou 1:2, my tak získali veledůležitý první bod a vedli jsme 0:1.

Do druhé dvojice šla naše nejsilnější sestava Svoboda a Kolouch proti druhé dvojce domácích Weinfuther a Daněk, ke kterým střídal Kornatovský. Naši od počátku vládli na kurtu, a tak mohl trenér již v průběhu prvního a po celý set vystřídat Jurku za Svobodu. Hladká výhra 5:10 a 2:10 znamenala vedení již 0:2.

Čekal nás zápas úvodních trojic. Domácí nasadili top sestavu Gregor, Lebeda a Weinfuther. Za nás bojovali Svoboda, Koloucha a Dlabka. Domácí byli jasně lepší a po výhře 10:5 a 10:6 snížili stav utkání na 1:2.

Následoval zápas singlistů. Kolouch v něm chtěl proti Gregorovi odčinit těsnou prohru z minulé neděle. Od počátku na kurtu dominoval. První set vyhrál 6:10 a ve druhém vedl již 2:6. Pak však přišel nepochopitelný kolaps a z něj vyšla prohra 6:10, 10:6 a 10:6. Stav utkání byl srovnán na 2:2.

O tom, kdo půjde do vedení měla rozhodnout další trojice. Za domácí nastoupili Lebeda, Weinfuther a Kornatovský., Za náš šli na plac Svoboda, Jurka a Jahoda. Naši hráči dominovali a po výhře 6:10 a 7:10 jsme šli do vedení 2:3.

Utkání mohla za nás ukončit naše top dvojka, která ve složení Svoboda a Kolouch šla proti Gregorovi a Lebedovi. První set jsme vyhráli 6:10. V tom druhém nám sice vydržela skvělá obrana, ale trochu odešel útok. Prohra 10:7 poslala zápas do třetího setu. I v něm byli domácí lepší a po výhře 10:8 srovnali stav na 3:3.

O výsledku utkání tak rozhodovala závěrečná dvojice. Do ní vyslal trenér Jahoda sehrané duo Jahoda a Dlabka. Postavili se jim Weinfuther a Daněk. Naši mladíci „zakalení“ spoustou vyhraných vypjatých zápasů nezklamali. Suverénním výkonem a výhrou 5:10 a 4:10 poslali náš tým po výhře 3:4 do semifinále letošní Dorostenecké ligy.

To rozehrajeme prvním domácím zápasem 22.10. 2024 proti týmu z Pekla nad Zdobnicí.

Petr Jahoda
trenér dorostu
 
Datum a čas: 10.09.2024 12:35
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
Dorostenecká liga
1. Semifinále
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Peklo nad Zdobnicí
22.9.2024 | 10:00

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!