Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

7.5. - 4. Kolo Dorostenecké ligy: MNK mobilprovás Modřice - TJ Spartak ALUTEC KK Čelákovice 2:5

Opět nám chyběli zraněný Kolouch a Svoboda, který si plnil povinnosti v Karlových Varech za modřické „áčko“. Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané.

Do první dvojice nastoupili kapitán Jurka s Jahodou proti Kalousovi a Mlejnkovi. První set došel až do rozhodujícího míče, kde ale bohužel Jurka svoji smeč kopl do zámezí. Druhý set byl opět vyrovnaný, ale opět v klíčových chvílích jsme moc kazili, a tak i v druhému setu uspěli hosté 0:1. Bez příjmu se nedá hrát nohejbal, a právě na to doplatila dvojka Sluka, Dlabka, která ve dvou setech nestačila na hostující dvojici Seidl, Matura 0:2. Velmi vyrovnaná byla první trojice. Bednář, Dlabka, Sluka sice nevstoupili příliš dobře do utkání a úvodní set ztratili, ale v tom druhém zabrali, a tak se šlo do třetího setu. Začali jsme výborně a rychle vedli 8:6. Potom se nám ale úplně přestalo dařit a díky velkým chybám jsme vedení ztratili, a nakonec trojice Seidl, Kalous, Mlejnek třetí set otočila 0:3. Singl byl bohužel jasnou záležitostí pro hostujícího Maturu, který ukopal Sluku skvělým podáním 0:4. Hosté už měli jistotu výhry a nám tak nezbývalo nic jiného než se poprat alespoň o bod. O první výhru v celém utkání jsme se pokoušeli v druhé trojici. Jurka, Jahoda a Dlabka nastoupili proti silné trojici Seidl, Matura, Kalous. Bohužel se potvrdilo, že se nám v trojicích příliš nedaří a vcelku jednoznačně zase opět díky velké chybovosti jsme prohráli ve dvou setech 0:5. Už nás mohli zachránit jen poslední dvě dvojice. Do první odvetné dvojice nastoupil Jurka s Jahodou proti Seidlovi a Maturovi. Opět velmi vyrovnaný průběh a první set došel do stavu 9:9. Jahoda překvapil skvělým servisem na slabší pravou nohu Seidla a ten si nedokázal poradit. I druhý set byl vyrovnaný, konečně se nám dařil příjem, a právě díky tomu jsme hráli o dost lépe. Koncovka opět patřila nám, a tak jsme se radovali z prvního úspěchu v utkání 1:5. Abychom brali aspoň bod, musela dvojice Sluka, Dlabka porazit Kalouse s Mlejnkem. Rychle jsme prohrávali 0:3, ale klukům se podařilo první set otočit, a i druhý set opět velmi těsně zvládli, a tak jsme se mohli radovat alespoň z bodu 2:5.

Komentář kapitána Ondřeje Jurky:
Celé utkání bylo velmi vyrovnané. Zápas bych přirovnal k minulému zápasu s Brodem, kde jsme díky velkému počtu chyb prohráli. Klíčová byla první dvojice, kde jsme měli uspět, potom by se utkání vyvíjelo úplně jinak. Musíme se poučit z velkého počtu chyb a zapracovat na příjmu a na trojicích, které nám dlouhodobě nejdou. Vzhledem k vývoji utkání jsme nakonec s bodem spokojeni.
Datum a čas: 10.05.2023 21:05
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!