Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

7.4.2023 - 2. kolo 1. Ligy mužů: MNK mobilprovás Modřice B - TJ Slavoj Český Brod 6:2

Druhý zápas nové sezóny probíhal na domácím hřišti, a to na Velký pátek, kde jsme přivítali soupeře z Českého Brodu. Domácí sestava byla téměř kompletní vyjma smečaře Miloslava Konupku, který náhle onemocněl.
 
Za tým Modřického B týmu nastoupil do první dvojice David Burian a Filip Halva. První set byl až do poslední chvíle velmi vyrovnaným, poslední míč však rozhodl o zisku prvního setu v náš prospěch. Ve druhém setu se soupeři rozpadla mezihra, a proto jsme zodpovědnou hrou dokráčeli pro zisk prvního bodu 1:0.
 
Ve druhé dvojici se představili Quido Boleloucký a Tomáš Brenner. V polovině prvního setu jsme si vybudovali náskok, který již soupeři nedokázali dohnat. Ve druhém setu rozhodoval poslední míč, který jsme dokázali urvat v posledních okamžicích. Díky čemuž se náš náskok zvýšil na vedení 2:0.
 
Na řadu přišly zápasy trojic. V té první se na naší straně představili Filip Halva, Jakub Štěpánek a Martin Šamalík. V obou setech jsme si vytvořili náskok, který se soupeřům velmi těžko doháněl. V závěru druhého setu došlo ke střídání, kde Šamalíka nahradil Tomáš Jahoda, který druhý set dovedl do vítězného konce 3:0.
 
Do druhého zápasu trojic nastoupili Tomáš Brenner, Quido Boleloucký a Jan Bartoš. Díky kvalitní hře v poli a účinnému útoku jsme dokázali přehrát soupeře a získat první set. Do druhého setu hned od začátku nastoupil David Burian místo Tomáše Brennera. Nově postavená trojice pokračovala v nastaveném standardu z prvního setu, a díky jejich zásluze jsme navýšili vedení na 4:0.
 
Ve vloženém souboji dvojic nastoupili Tomášové Gürtler a Sluka. Od začátku se kluci potýkali s problémy v mezihře, čehož využila dvojice soupeře a získala první sadu. Ve druhém setu došlo ke změně hráčů a přišel třetí Tomáš, tentokrát Jahoda. Ani přes střídání na naší straně se klukům nepovedlo vývoj zápasu otočit v náš prospěch a Český Brod snížil na 4:1.
 
Do klání jednotlivců nastoupil za domácí tým David Burian. Hra byla velmi vyrovnaná, avšak David se v koncovce obou setů nedokázal srovnat v nízkým servisem soupeře. Český Brod přidal další bod a průběžný stav utkání byl 4:2.
 
Do prvního zápasu odvetných trojic jsme nastoupili v nezměněné sestavě (Halva, Štěpánek, Šamalík). Zápas byl velmi vyrovnaný, během obou setů se vystřídalo nemalé množství dlouhých výměn. V koncovkách obou setů se Modřickým dařilo proměnit důležité míče, díky čemuž zvýšili vedení na 5:2.
 
Druhá odvetná trojice si pro nás připravila nejvíce vyrovnaný a zároveň napínavý zápas dne. Zahajovací sestava domácích David Burian, Quido Boleloucký a Jan Bartoš, diktovala tempo hry a jednoznačně zvítězila v prvním setu. Sestava druhého setu byla pozměněna a místo Buriana nastoupil Tomáš Brenner. V napínavé koncovce setu se nám nepodařilo proměnit útok a ze zisku setu se radovali hosté. Ve třetím, zkráceném setu za stavu 9:9 získal Tomáš Brenner přesnou smečí na zadní lajnu poslední tolik chtěný bod dne i když se poslední výměna musela opakovat kvůli neshodě rozhodčích. Modřice porazili Český Brod v konečném výsledku 6:2 a připsali si tak druhé vítězství v nové sezóně.
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Jsem moc rád, že jsme vyhráli i první domácí utkání. Letos máme nezvykle početnou skupinu hráčů a zatím se to daří koordinovat včetně zapojení nejmladších hráčů, kteří mají za sebou první zkušenosti v mužské soutěži. Omlazený tým z Českého Brodu, který se opírá o několik zkušených hráčů určitě nebude na první body čekat dlouho a tímto jim přeji hodně štěstí do dalších utkání.
Datum a čas: 12.04.2023 18:47
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!