Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

3.9.2023 - 1. Čtvrtfinále Dorostenecké ligy: TJ Sokol Řeporyje - MNK mobilprovás Modřice 1:4

Do Pražských Řeporyjí jsme dorazili ve skoro kompletní sestavě. Oproti základní části nemohl do utkání zasáhnout Tomáš Jahoda, který si na MČR starších žáků poranil ruku. Naopak naše řady posílil Marek Sedláček. Změny proběhly i na trenérských postech. Nově dorostenecký tým trénuje trojice Spousta, Bartoš, Halva.

Do prvního zápasu dvojic nastoupila elitní domácí dvojice Linhart, Hanžl proti naší dvojici Jurka, Sluka. První set nám absolutně nevyšel, kdy jsme měli problémy v mezihře z čehož pramenil neefektivní útok. Druhý set už byl vyrovnanější, změnili jsme servis a bodovali. V koncovce byli bohužel šťastnější domácí 1:0. Druhé utkání dvojic bylo jasnou záležitostí naší “extraligové“ dvojice Kolouch, Svoboda, kteří nedali, šanci dvojici Talpa, Katz. Skvěle zahrál Patrik Kolouch, který soupeře drtil tvrdým smečovaným servisem 1:1. Do utkání trojic za domácí nastoupili Hendrych, Katz, Hanžl proti Kolouchovi, Svobodovi a Dlabkovi. První set, který jsme pro sebe získali, byl poměrně vyrovnaný, kvůli několika našim chybám v mezihře. Druhý set už byl jasnou záležitostí pro naše barvy 1:2. V singlu to vypadalo na jasný zápas, když Kolouch jasně dominoval v prvním setu proti Hanžlovi. Ten se ovšem oklepal, zlepšil servis a druhý set získal pro sebe, když se Patrik pod tlakem kvalitního podání několikrát vykazil. Třetí set byl jasně v režii Patrika Koloucha. 1:3. Poslední šance pro domácí, jak zvrátit průběh zápasu bylo druhé utkání trojic. Domácí vyslali trojici Katz A., Katz J. a Talpa, kteří vyzvali trojici Svoboda, Sluka, Dlabka. Naše trojice, ale neměla větší problém a ve dvou setech zvítězila. V druhém setu se sympaticky prezentoval Sedláček. 1:4.

Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Musím kluky pochválit za přístup k tomuto utkání. Poctivá docházka na tréninky a velká chuť po vítězství byl klíč k tomuto prvnímu důležitému vítězství této série. Určitě vnímáme, že nás čeká těžká domácí odveta a my se na ni připravíme co nejlépe to půjde. Ještě jednou bych ocenil týmový výkon našich kluků. U soupeře zahrál skvěle Linhart a Hanžl.
Datum a čas: 11.09.2023 08:31
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!