Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

3.9.2022 - SF2 1.Liga mužů: MNK mobilprovás Modřice B - TJ SOKOL I. Prostějov 5:2

Odvetné semifinále první ligy se hrálo za krásného babího léta, kdy nás k úvodnímu pozdravu nastoupilo celkem 12, což byl za celou sezonu největší počet.

První dvojice Pavelka, Boleloucký byla v úvodu plná chyb a ani střídání Novotného už nepomohlo. Od druhého setu se hra překlopila na naši stranu a oba sety jsme jasně získali my. Do druhé dvojice nastoupil Šamalík a Halva. Tady byl rozhodující moment celého utkání náš neproměněný útok v prvním setu za stavu 9:9. Druhý set už byl jasně v režii hostů a tento fakt nezvrátil ani střídající Burian. Do první trojice za nás nastoupil Pavelka, Bartoš a Boleloucký. Zde byla vyrovnaná jen první sada, kterou jsme získali v koncovce. Ve druhém setu už naše sestava dominovala a soupeře doslova rozdrtila. Druhá trojice Konupka, Šamalík, Novotný a klíčový zápas celého utkání, kdy se naší trojici podařilo ve dvou setech přetlačit Müllerovu trojici a stejně jako minulý týden bylo po trojicích na ukazateli skóre naše vedení 3:1. Na singl za nás nastoupil osvědčený Burian, který přes zaváhání v prvním setu ukázal svoje kvality a nepovolil hostujícímu Pírkovi korigovat skóre. První otočená trojice Pavelka, Bartoš, Boleloucký nastoupila s jasným cílem a tím bylo ukončit utkání a tím i celou sérii. Ze začátku vše nasvědčovalo tomu, že se tak skutečně stane. Od druhé sady však začala hostující trojice na hřišti diktovat tempo a ještě na malou chvilku vykřesat naději na zvrat v utkání. Naše druhá odvetná trojice Konupka, Šamalík, Novotný však razantně odmítla jakékoliv drama a my tak můžeme slavit postup do finále první ligy!

Komentář člena týmu Filipa Halvy:
V krátké době se jedná o naše třetí finále v první lize, a i když nemáme vždy nejlepší výchozí pozici, tak se ukazuje, že play off je úplně jiná soutěž než základní část. Druhé semifinále bylo opět vyrovnané, ale jako rozhodující se ukázala velká síla našich trojkových sestav, které povolili soupeři za celé semifinále pouze jediné vítězství. Nyní si užijeme zasloužený týden odpočinku a musíme se dobře připravit na finále, ve kterém budeme chtít konečně uspět a usednout na prvoligový trůn.
Datum a čas: 08.09.2022 08:11
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!