Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

3.6.2023 - 12.kolo Extraligy mužů: MNK mobilprovás Modřice - TJ Spartak ALUTEC KK Čelákovice 6:2

Do utkání se soupeřem, který nám jako jediný dokázal sebrat v dosavadním průběhu extraligy bod, jsme nastoupili bez Patrika Koloucha.

V zápase prvních dvojic se v prvním setu dlouho nemohl hostující Matura srovnat s naším domácím kurtem a tak první bod si Středočeši připsali až za stavu 8:0. Ve druhém setu už se hrálo vyrovnaněji, ovšem koncovku jsme zvládli – 1:0. Podstatně vyrovnanějším duelem byl souboj druhých dvojic. Po prvním vyhraném setu, jsme ve druhém udělali několik chyb a šlo se do rozhodující zkrácené sady. V ní jsme se ujali vedení 9:5. Pak hosté proměnili útok, dvakrát nás zablokoval Nesládek a tak až Pospíšil po oddechovém čase zakončil tento zápas – 2:0. V duelu prvních trojic byli hosté v prvním setu neustále o nějaký bodík napřed. Ovšem jen do stavu 7:8. Pak jsme se dostali nahoru a při devítkách hosté změnili obranu, Matura odstoupil Pospíšilovi z bloku, který ovšem nekompromisním klepákem rozhodl. Druhá sada už přinesla jednoznačnější průběh – 3:0. Zápas druhých trojic přinesl zajímavou podívanou. Nás trápil technicky velmi dobře hrající Kolenský, my jsme se spoléhali na razanci Kopa. První set jsme o dva bodíky zvládli, ve druhém hosté zabojovali a srovnali. V rozhodujícím setu jsme si vytvořili náskok, který jsme udrželi až do konce – 4:0. Ve vložené dvojici jsme začali výborně a donutili jsme hosty k chybám. První set tak patřil jednoznačně nám. Ve druhém setu jsme několikrát neproměnili útok. Při devítkách Kolenský zahrál z druhé, Višvader si na míč sáhnul, ale nestačilo to. V rozhodujícím setu přišli opět naše chyby v útoku a hosté si tak připsali první bod v utkání – 4:1. Ten druhý přidal Kolenský v singlu. Zápas s Hanusem byl tentokrát vyrovnanější, ovšem hostující specialista na tuhle disciplínu prokázal v rozhodující sadě své kvality – 4:2. My se můžeme opřít o výkony ve trojicích. V první odvetné jsme měli situaci v obou setech pod kontrolou a přidali jsme pátý bod – 5:2. V posledním duelu jsme v první sadě nemohli najít recept na soupeřovu obranu hlavně z důvodu, že jsme se nedostávali s útokem dostatečně dopředu. Vystřídali jsme a set dohrál místo Kopa Tomáš Svoboda. Náš smečař si odpočinul, jeho spoluhráči mu začali ve druhém setu připravovat lépe jeho pozice a jak tohle dějství, tak i to rozhodující přineslo konečný výsledek 6:2.

Komentář trenéra Petra Guldy:
Jsem rád jak zodpovědně přistoupili hráči k utkání, ve kterém nám už prakticky šlo jen o udržení neporazitelnosti. Škoda jen prohry v dobře rozehrané vložené dvojce.
 
Výsledky jednotlivých zápasů:
Rosenberk, Kop – Flekač, Matura D. 2:0 (10:2, 10:8) – 1:0
Pospíšil, Hanus – Nesládek, Holas 2:1 (10:8, 7:10, 10:8) – 2:0
Rosenberk, Višvader, Pospíšil – Holas, Matura D., Čuřík (Seidl) 2:0 (10:9, 10:6) – 3:0
Svoboda M., Hanus, Kop – Šafr, Kolenský, Nesládek (Spilka) 2:1 (10:8, 6:10, 10:8) – 4:0
Višvader, Svoboda M. (Svoboda T.) – Kolenský, Šafr (Spilka) 1:2 (10:4, 9:10, 7:10) – 4:1
Hanus – Kolenský 1:2 (7:10, 10:8, 6:10) – 4:2
Rosenberk, Višvader, Pospíšil – Šafr, Kolenský, Nesládek (Spilka) 2:0 (10:8, 10:6) – 5:2
Svoboda M., Hanus, Kop (Svoboda T.) – Holas, Matura D., Čuřík (Seidl) 2:1 (4:10, 10:6, 10:7) – 6:2
 
Sety v utkání: 14:7
Rozhodčí: Bartovský, Matyášek
Diváci: cca 60
Délka utkání: 3 hodiny
Datum a čas: 05.06.2023 15:12
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: A-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!