Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

29.4.2023 - 5. kolo 1. Ligy mužů: TJ Pankrác - MNK mobilprovás Modřice B 2:6

Na první venkovní utkání letošní sezóny, a vůbec první seznámení se s antukou v letošním roce, jsme se vydali na Pankrác. Toto seznámení naštěstí, i přes nepříliš příznivé počasí, proběhlo hladce a z náročného víkendu tak bereme první dva body. Z naší sestavy chyběl dlouhodobě nemocný Konupka, zraněný Šamalík a mladé pušky Jahoda, Jurka.

Do zápasu prvních dvojic jsme nasadili duo Boleloucký, Brenner. Průběh obou setů byl plně v režii naší dvojice, a především díky chybám soupeře jsme se ujali prvního bodu 0:1. Do druhého zápasu nastoupila dvojice Burian, Halva. Po nevydařeném prvním setu, se naše dvojice zvládla otřepat a začala bodovat. Na prodloužení boje do třetího setu však nedošlo. 1:1 První trojice nastoupila ve složení Bartoš, Boleloucký a Brenner. Utkání bylo velmi podobné souboji prvních dvojic a naše trio tak díky vytrvalé hře a chybám soupeře zajistilo druhý bod utkání. 1:2 Druhá trojice ve složení Gűrtler, Halva, Štěpánek a střídající Burian přinesla první velmi vyrovnaný zápas. Po napínavých koncovkách obou setů, které skončily 10:9, 9:10 se šlo do zkrácené sady. Díky chytře hrajícímu Závorkovy, na kterého bylo obtížné najít obranu, byl stav zápasu opět nerozhodný. 2:2. Do třetí dvojice nastoupila sestava Bartoš, Gűrtler a střídající Sluka. Zatímco první set byl pod taktovkou naší dvojice tak druhý set, do kterého soupeř nasadil střídajícího Petráska, byl o poznání odlišný. Naší hře chybělo zakončení a rozhodnout tak opět musela zkrácená sada. Ve třetím setu se nám dařilo proměňovat útoky a díky pevné obraně se dostat zpět do vedení 2:3. Burian vs Závorka byla show, kterou od našeho borce chceme vidět každý zápas. Velmi kvalitní a dominantní hrou tak připisujeme další bod a odskakujeme na vedení 2:4. Do první odvetné trojice nastoupila naše trojice Gűrtler, Halva, Štěpánek. Podobně jako první souboj trojic, i zde bylo cílem nedělat vlastní chyby a hrát vytrvale. Tento cíl vyšel na jedničku a v pohodovém tempu jsme tak na zisku bodu 2:5. Ukončit utkání dostala za úkol trojice Bartoš, Boleloucký a Brenner. Chytrá hra na útoku, společně s fungující obranou, zaručili naší trojici zisk prvního setu. Následovala přestávka z důvodu deště a následné úpravy kurtu, po které nebyl náš výkon 100% a rozhodnout tak musela až zkrácený třetí set. Tento set byl představením bodujícího Brennera, který tak završil svůj dnešní výkon výhrou a dvěma body do tabulky. 2:6

Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Jelikož jsme letos ještě nehráli a netrénovali venku na antuce, byli jsme plní očekávání, jak tento přechod z haly bude probíhat. Naštěstí u většiny hráčů byl přechod na antuku naprosto bez problému, naopak bych řekl, že nám venkovní povrch a menší hřiště vyhovovali daleko víc a ve spojení s občasným sluníčkem to bylo super. Jsem tedy velmi rád, že jsme utkání zvládnuli a pořád se držíme na špičce tabulky 1.ligy mužů. Utkání ve skvělé formě zahrála dvojice Brenner, Boleloucký, ve trojici doplnění o Bartoše. Důležitým faktorem byla i 100% úspěšnost v nepárové části utkání.
Datum a čas: 03.05.2023 19:34
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!