Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

28.8.2022 - SF1 1.Liga mužů: TJ SOKOL I. Prostějov - MNK mobilprovás Modřice B 1:5

K prvnímu moravskému derby jsme vycestovali do Prostějova za nepříznivého počasí, a tak muselo být utkání prvního semifinále odehráno v hale.

Do zápasu prvních dvojic za nás nastoupila dvojice Halva, Burian. Od začátku setu jsme se prali s nepříjemným smečovaným servisem domácích a výsledkem bylo poměrně hladké vítězství domácích. S cílem zkrotit domácí euforii nastoupila dvojice Novotný, Pavelka. Hned o začátku naše dvojice dominovala na kurtu a i s přispěním trošku odevzdaných soupeřů pohodlně srovnala. Do první trojice nastoupil Konupka, Šamalík a Burian s cílem porazit Mullerovu trojici a tím nalomit sebevědomí domácích. První set byl podobný první dvojici, kdy se nám toho na hřišti moc nepovedlo. Od druhého setu jsme zlepšili všechny herní činnosti a posledním míčem ve zkrácené sadě urvali vítězství na naši stranu. Druhá naše trojice ve složení Pavelka, Novotný a Bartoš přes zaváhání ve druhé sadě nakonec rovněž v koncovce třetího setu domácí přetlačila a před singlem jsme hájili nadějné vedení v zápase 3:1. Zápas singlistů podtrhl vyrovnanost utkání, když náš Burian zlomil odpor soupeře jak jinak než v koncovce třetího setu. Odvetná trojice Pavelka, Šamalík a Bartoš chtěla celé utkání proti domácí sestavě ukončit. První set byla v podání naší trojice parádní jízda a jednoznačná výhra. Druhý set měl opačný průběh, kdy domácí zažehli naději na korigování nepříznivého stavu. Tuhle myšlenku jim však ve třetím setu posledním míčem vzal Pavelka a výsledkem bylo naše vítězství 5:1.

Komentář člena týmu Filipa Halvy:
Jsme velice rádi, že se nám podařilo zvítězit a ujmout se vedení v sérii. Zápas vypadá výsledkově jasně, ale většina zápasů se rozhodovala v koncovce třetího setu, a tak k utkání na domácí půdě přistoupíme s touhou celou sérii ukončit, ale zároveň s velkou pokorou. Je na místě, abych také pochválil výkon rozhodčích, kteří v ne příliš ideálních světelných podmínkách téměř nechybovali.
 
Datum a čas: 30.08.2022 16:04
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!