Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

28.5.2023 - 11. kolo 1. Ligy mužů: TJ Radomyšl - MNK mobilprovás Modřice B 3:6

Náročný nohejbalový víkend jsme jeli zakončit na horkou půdu do Radomyšle, kde na náš domácí čekali s tajným trumfem v podání Vládi Babky. My jsme jeli opět v okleštěné sestavě, kdy k dlouhodobě chybějícímu Konupkovi neodcestoval k utkání ani Gurtler, Šamalík, Štěpánek či mladíci z dorostu. Naopak náš tým před utkáním letos poprvé mohl využít služby Patrika Koloucha.

A byl to právě Kolouch s Brennerem, kteří rozehráli za náš tým nedělní partii. Zápas se lámal na devítkách v prvním setu, kdy šel míč několikrát přes a my byli nakonec šťastnější. V druhém setu naše dvojice jasně dominovala 0:1. Zápas druhých dvojic a naše dvojice Halva, Burian. V prvním setu utkání si naše dvojice vypracovala hned o úvodu náskok a ten udržela až do koncovky. Druhý set dospěl ke stavu 9:9, kde jsme dokázali proměnit svůj útok, a výsledkem bylo vedení 0:2. Do zápasu prvních trojic nastoupil v naší sestavě Brenner. Bartoš a Kolouch. Bohužel jsme se v této trojici nedokázali vypořádat s hrou hostující trojice, která nás ve dvou setech jasně přetlačila 1:2. Druhá trojice Halva, Burian, Spousta chtěla na naše konto zapsat opět dvoubodové vedení. Od začátku jsme měli velké problémy na příjmu, z čehož pramenila velká rozháranost naší hry. Soupeři jsme v tomto utkání jeho vítězství doslova darovali a domácí se mohli radovat s vyrovnání stavu 2:2. Vložená dvojice ve složení Bartoš a Boleloucký zaspala úvod první sady a v koncovce už na domácí nestačila. Zlepšenou hrou v sadě druhé domácí jasně naše dvojice předčila a rozhodovat musel třetí set, kde za stavu 9:9 domácí hráč pokazil útok a my se dostali opět do vedení 2:3. Na pořadu byl zápas jednotlivců, kde naše barvy hájil Burian. Ten od začátku na hřišti dominoval a ve dvou setech navýšil naše vedení 2:4. První odvetná trojice nastoupila ve složení Halva, Burian, Boleloucký. I když se naše sestava oproti prvnímu vystoupení zlepšila, tak naši hru stále svazovalo velké množství chyb. Soupeř tak opět snížil na rozdíl jediného utkání 3:4. Druhá odvetná trojice Brenner, Bartoš, Kolouch dala zapomenut šedivému výkonu z první dvojice a ve dvou setech přejela hostující sestavu a zajistila nám minimálně bod 3:5. O ten druhý vzápětí vyrazil bojovat Halva s Burianem, kteří v prvním setu domácí deklasovali. Ti se však v druhém setu zvedli a rozhodovat musel poslední míč, kde po chytré obraně naší dvojice vyšel i následný útok a bylo rozhodnuto 3:6.

Komentář kapitána Filipa Halvy:
Tento víkend byl pro nás velice náročný, a tak si moc ceníme 4 vybojovaných bodů. Celou sezonu nás bohužel provází marodka a takřka každý zápas hrajeme v jiných sestavách, což se bohužel projevuje především ve hře trojic, kde nemáme tolik natrénováno. Chtěl bych moc pochválit všechny kluky za nasazení a bojovnost, s kterou utkání odehráli. Pokud budeme takhle přistupovat k dalším utkáním a přidáme i trochu víc kvality tak věřím, že budeme v play off nepříjemným soupeřem. Vítězství je pro nás o to cennější, protože domácí nastoupili v nejsilnější možné sestavě navíc se skvěle hrajícím Vláďou Babkou, který zvedl kvalitu utkání. Soupeři přejeme hodně sil a štěstí do dalších bojů.
Datum a čas: 31.05.2023 11:13
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!