Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

27.5.2023 - 10. kolo 1. Ligy mužů: MNK mobilprovás Modřice - NK AUSTIN Vsetín B 6:1

Na domácí antukové utkání jsme přivítali v moravském derby tým ze Vsetína. Počasí bylo slunečné až letní, kurt byl výborně připraven, tak nic nebránilo tomu, abychom začali s lepšími výkony a připsali si zase nějaké body do tabulky. Z naší sestavy chyběl dlouhodobě nemocný Konupka, Štěpánek a Gurtler.

Do zápasu prvních dvojic jsme nasadili duo Brenner, Burian. Vývoj obou setů byl jako na houpačce ale vždy došlo na koncovku 9:9, kterou se nám podařilo dvakrát zvládnout 1:0. Do druhého zápasu nastoupila dvojice Boleloucký, Halva. Nesehranost nově složené sestavy byla znatelná a bohužel větším množství nevynucených chyb jsme zápas ve dvou setech prohráli 1:1. První trojice nastoupila ve složení Bartoš, Šamalík a Brenner. Velice dobré představení naší trojice, která měla svoji hru postavenou na dobré hře v poli a efektivní hře Brennera na útoku. Pohodlně jsme ve dvou setech vyhráli, když soupeř uhrál pouze 7 bodů ve dvou setech 2:1. Druhá trojice ve složení Burian, Halva, Spousta začala dominantním vítězstvím v prvním setu. Ve druhé sadě přišla za vyrovnaného stavu série několika chyb a rozhodovat musel třetí set, ve kterém jsme jasně připsali další bod v utkání. 3:1. Do třetí dvojice nastoupila sestava Jahoda, Sluka a střídající Jurka. Zatímco první set byl pod taktovkou hostující dvojice, když jsme hodně chybovali, tak druhý set, byl o poznání odlišný. Naši hru oživilo střídání Jurky a hra se o poznání zlepšila. Rozhodnout musela třetí sada. Ve třetím setu se nám dařilo proměňovat útoky a díky skvělému servisu a bezchybné hře se stav utkání opět zvýšit. 4:1. V singlu David Burian poměřil aktuální formu se Stařičným. První set byl plný chyb na obou stranách. Naštěstí David zvládnul nejtěsnější koncovku a vyhrál první set. Druhý set byl jasnou záležitostí Davida, když vyhrál 10:4. 5:1. Do první odvetné trojice nastoupila Brennerova sestava. Podobně jako první souboj trojic, i zde bylo cílem nedělat vlastní chyby a hrát vytrvale a chytře. Tento cíl vyšel na výbornou, když jsme ve dvou setech jednoznačně vyhráli. Ve druhém setu zahrál skvěle Boleloucký místo Brennera. 6:1.

Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Konečně jsme opět okusili chuť vítězství. Jsem rád, že jsme domácí utkání zvládnuli. Osobně mám největší radost z vyhrané třetí dvojky, kdy naši mladíci zvrátili vývoj utkání a v sympatickém a bojovném výkonu posbírali další cenné zkušenosti.
Datum a čas: 29.05.2023 23:47
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!