Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

26.8.2023 - 1. Semifinále 1. Ligy mužů: TJ Sokol Holice - MNK mobilprovás Modřice B 5:2

K prvnímu semifinálovému zápasu jsme zamířili na kurty soupeře do Holic. Ze sestavy pro dnešní den chyběl Štěpánek a nadále zraněný Konupka.

Do zápasu prvních dvojic jsme se rozhodli pro duo Boleloucký, Brenner a střídající Šamalík. Začátek duelu byl ve prospěch našich, kteří vytvořili méně chyb a více úspěšných zakončení. Stejně se dá popsat i druhý set, akorát v roli domácích. Třetí set byl plný nepřesností a domácí se tak ujali vedení. 1:0 Do druhého zápasu nastoupila dvojice Burian, Halva. První set byl, po nepříliš přesvědčivém výkonu z obou stran, rozhodnut posledním míčem pro domácí. Naše dvojice ovšem zlepšila mezihru a znovu došlo na třetí set. Za stavu 9:9 přišla taktická změna v obraně, díky které soupeř poslal smeč do zámezí a bylo srovnáno. 1:1 První trojice nastoupila ve složení Bartoš, Boleloucký a Brenner. Oba sety byly velmi podobné a dají se shrnout dobrým výkonem do stavu 4:7 z pohledu domácích. Po tomto stavu přišly zbytečné chyby a neproměněné body v koncovkách. 2:1 Druhá trojice ve složení Gűrtler, Halva, Šamalík a střídající Burian získala první set i přes nedostatky v mezihře, které mohou pramenit v nesouhře této sestavy. Právě tyto nedostatky stáli naši trojici druhý a následně i třetí zkrácený set. 3:1 Burian vs Fries byl singlový duel technických úderů a umístěných smečí. Když si oba hráči vyhráli „svůj“ dominantní set, rozhodovala opět zkrácená sada. Zde se šlo bod za bod až do stavu 9:9 za kterého domácí Fries poslal svůj úder do outu. 3:2. Do první odvetné trojice nastoupila s cílem srovnat zápas naše trojice Gűrtler, Halva, Šamalík a střídající Burian, Spousta. Bohužel výkon tomuto cíli moc nenasvědčoval. Změna a zlepšení přišlo až v druhém setu s příchodem Spousty, nicméně domácí potvrdili svoji formu a připisují se mečbolový bod. 4:2 Vyžádat si souboj odvetných dvojic dostala za úkol trojice Bartoš, Boleloucký a Brenner. Po vyhraných devítkách jsme se radovali z prolomení kletby prvního zápasu trojic, avšak hned start dalšího setu nás posadil zpátky. Výměna na útoku sice ještě přinesla znepříjemnění, ale domácí i tak utkání zvládli ukončit a získat pro sebe. 5:2

Komentář člena týmu Quida Bolelouckého:
Před zápasem proběhla potřebná motivace a s velkou chutí po vítězství jsme naskočili do této semifinálové série. Na poslední chvilku jsme museli udělat změny v sestavách z důvodu různých indispozic. Začátek zápasu byl velmi vyrovnaný a mohli jsme po dvojicích vést 2:0, ale také prohrávat 0:2. Rozdílovým faktorem tohoto utkání byly bez pochyby trojice, kdy jsme nevyhráli ani jednu. Vždy jsme udělali o pár nevynucených chyb víc, než soupeř, což bylo klíčové. Neskládáme zbraně a příští týden se pokusíme vrátit sérii do Holic.
Datum a čas: 30.08.2023 09:07
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!