Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

24.9.2023 - 1. Semifinále Dorostenecké ligy: MNK mobilprovás Modřice - TJ Spartak ALUTEC KK Čelákovice 4:1

První semifinálové utkání jsme odehráli nakonec na domácí půdě. Tímto bych chtěl poděkovat týmu Čelákovic za vstřícnost při změnách ve specifikacích jednotlivých utkání. Do naší sestavy se vrátil po zranění Tom Jahoda, takže jsme poprvé v play-off nastoupili kompletní.

Do prvního utkání nastoupili za hosty Strcula se Zapletalem proti naší elitní dvojici Kolouch, Svoboda a střídající Dlabka. Naše dvojice potvrdila roli favorita a nedala soupeři šanci 1:0. Jurka se Slukou a střídajícím Jahodou začali velice dobře. Vedli jsme už 6:3 a vše skvěle fungovalo. Následně však přišlo několik horších příjmů pramenících z nepříjemného smečovaného servisu Kalouse, horší efektivita na útoku a několik nevynucených chyb. Stav se dostal na koncovku 9:9, kdy soupeř bodlem tento set ukončil. V druhém setu se nám hra úplně rozpadla a hosté srovnali stav zápasu na 1:1. Následoval zápas trojic, za nás nastoupila sestava Svoboda, Kolouch a Dlabka. První část obou setů byla vyrovnaná, v koncovkách obou setů jsme ale dobře zvolenou obranou a skvělým servisem přehráli trojici Seidl, Kalous, Strcula 2:1. Krásný singl odehráli Kolouch a Kalous. První set vcelku v pohodě vyhrál Patrik, ale ve druhém setu ukazoval Kalous velkou kvalitu a dostal se do vedení 6:1. Kolouch ale nic nevzdal a zodpovědnou hrou slavil výhru ve dvou setech 3:1. Do druhé trojice nastoupil Svoboda se Slukou, Dlabkou a střídajícím Sedláčkem proti Seidlovi, Strculovi a Zapletalovi. Oba sety byly v režii našich borců a mohli jsme se radovat z prvního úspěchu v semifinálové sérii 4:1.

Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Jsem velice rád za vítězný vstup do semifinálové série. Všichni hráči přistoupili k utkání soustředěně a zodpovědně. Trošku mě mrzí, výsledek naší druhé dvojice, kde jsme měli zápas proti elitní sestavě hostů skvěle rozehraný. Věřím, že se z tohoto zápasu ale poučíme a příště podobný zápas zvládneme. Důležitý je pro mě fakt, že všichni hrají s velkým nasazením a chutí po vítězství. Mimo všechny výkony hráčů bych chtěl vyzdvihnout výkon Patrika Koloucha v singlu. Ještě jednou chci poděkovat týmu z Čelákovic za vstřícnost ve změnách specifikace jednotlivých utkání.
Datum a čas: 26.09.2023 09:04
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!