Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

24.9.2022 - F2 1.Liga mužů: MNK mobilprovás Modřice - TJ Start Praha B 3:5

K odvetnému domácímu utkání finálové série jsme nastoupili opět v početné sestavě. Kvůli nemoci nemohl opět hrát Tomáš Gurtler. Dále do utkání nenastoupil Quido Boleloucký a Honza Bartoš.  Domácí finálové utkání jsme odehráli při slunečném podzimním počasí.
 
Do zápasu prvních dvojic jsme nasadili sestavu Pavelka, Šamalík. První set jsme si vybudovali pohodlný náskok, díky přesné hře a několika zkaženým míčům soupeře. Bohužel jsme následně několika chybami soupeře nechali dotáhnout vybudovaný náskok a první set musela rozhodovat koncovka 9:9, kterou se nám podařilo zvládnout. Druhý set začal stejně dobře, jako ten první, ale i pokračování bylo stejné a o náskok ze začátku setu jsme přišli. Tento set putoval na stranu soupeře, kdy ani střídání Konupky nepomohlo. Ve třetím setu jsme opět šli do vedení 7:5. Přestalo se nám dařit se prosazovat na útoku bez bloku a první důležitou dvojici jsme tak prohráli. 0:1 S cílem vyrovnat nastoupila do zápasu druhých dvojic nová sestava Burian, Novotný. Začátek zápasu nebyl podle našich představ a měli jsme značné problémy ze zkušenými soupeři. Nesložili jsme však zbraně a koncovka prvního setu se podařila na výbornou a vyhráli jsme tak první set utkání. Ve druhém a třetím setu nás však soupeř přehrál a dostal se tak do dvoubodového vedení.  0:2 První trojice nastoupila ve složení Štěpánek, Burian a Halva. Vyhráli jsme první set, kdy se zejména podařilo střídání Pavelky v koncovce setu. Ve druhém setu jsme hráli velmi efektivně a vyhráli jsme tak první dílčí utkání ve 2 setech. 1:2 Do druhé trojice jsme nasadili sestavu Konupka, Šamalík, Novotný. Začátek zápasu vyšel na výbornou. Konupka hrál odvážně, měl skvělý servis od dobře hrajícího Novotného i Šamalíka a vypadalo to na vyrovnání zápasu. Soupeř, ale zúročil svoje zkušenosti, nám se přestalo dařit a několika nevynucenými chybami jsme dobře rozehrané utkání ztratili. 1:3 Do zápasu jednotlivců nastoupili stáří známí Davidové. Několikáté střetnutí těchto hráčských rivalů. Náš David Burian nastoupil do zápasu s velkým odhodláním a tentokrát byl lepší než skvěle hrající David Tůma. 2:3. První odvetná trojice ve složení Burian, Halva a Štěpánek bohužel nenašla ve dvou setech recept na Kaděrovu sestavu. 2:4 Do druhé trojice nastoupilo na hřiště trio Konupka, Novotný a Šamalík. Naši hráči vlétli do utkání a vyhráli první set v koncovce 10:9. Ve druhém setu soupeř přidal a rozhodovat tak musel třetí zkrácený set ve kterém jsme byli jednoznačně lepší a vyhráli jsme 10:6. 3:4 Následoval zápas elitních dvojic. Bohužel toto dílčí utkání bylo nejméně povedené z celého finálového zápasu. Postupně jsme vystřídali v různých sestavách Konupku, Pavelku a Šamalíka. Kámen úrazu byla nahrávka i proměňování útoků, což rozhodně nemohlo stačit na zkušenou sestavu hostů. 3:5
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Určitě mě mrzí výsledek odvetného domácího utkání, ale i výsledek finálové série. Hlavně však skutečnost, že jsme vítězství skvěle hrajícímu soupeři dost ulehčili. V týdnu jsme měli možná nejpovedenější tréninky letošní sezóny a já jsem věřil, že soupeře doma porazíme, vrátíme sérii do Prahy a poprvé zvedneme nad hlavu pohár za vítězství v 1. lize. Bohužel jsme hlavně v prvních, dobře rozehraných dvojicích utkání nezvládli. Každopádně obhájit 2.místo v 1.lize mužů beru jako velký úspěch a tímto bych chtěl všem klukům moc poděkovat za letošní sezónu.
Datum a čas: 27.09.2022 15:19
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!