Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

22.5. - 9.kolo 1.Liga mužů: SK Start Praha - MNK mobilprovás Modřice B 6:2

Na venkovní zápas na Střelecký ostrov jsme odjeli v 8 hráčích. Kvůli různým důvodům s námi neodjel Milan Konupka, Lukáš Novotný, Martin Šamalík a Kuba Štěpánek. Naopak naše řady posílil Quido Boleloucký.
 
Do zápasu prvních dvojic jsme nasadili sestavu Halva, Burian. Naprosto vyrovnaný první set se rozhodoval až za stavu 9:9, kdy Halvův blok skončil asi centimetr mimo hřiště. Druhý set byl bohužel jasnou záležitostí zkušené a velmi dobře hrající sestavy Kaděra, Ungermann st. 1:0. S cílem vyrovnat nastoupila do zápasu druhých dvojic sestava Pavelka, Boleloucký. Začátek zápasu nebyl podle našich představ a měli jsme značné problémy s proměňováním našich útoků. Nesložili jsme však zbraně a koncovka prvního setu se podařila na výbornou a vyhráli jsme tak první set utkání. Ve druhém a třetím setu nás však soupeř přehrál a dostal se tak do dvoubodového vedení. Velice nás potrápil přesný a razantní smečovaný servis hostujícího Tůmy 2:0. První trojice nastoupila ve složení Spousta, Burian a Brenner. První set vycházel přesně podle našich představ. Vybudovali jsme si příjemný náskok a vše fungovalo. Několik nevynucených chyb a stav utkání byl opět 9:9, kdy se zkušený Ungermann nemýlil. Ve druhém setu jsme prohrávali 4:0, kdy jsme měli několik zkažených útoků pramenících z horšího příjmu. Vystřídali jsme Halvu za Brennera. Ikdyž Filip zahrál dobře, bohužel se nám již nepodařilo soupeřův náskok dohnat a stav zápasu byl 3:0. Do druhé trojice jsme nasadili sestavu Bartoš, Pavelka, Boleloucký. Skvělé vystoupení naší druhé trojice. Nejprve se nám podařilo zvládnout koncovku prvního setu a následně jsme vyhráli i druhý set tohoto utkání a připsali si tak první bod utkání 3:1. Do vložené dvojice nastoupil Gurtler a Brenner. Perfektní dílčí zápas v podání našich hráčů. Skvělá nahrávka Brennera a přesné zakončení Gurtlera byl obraz obou setů tohoto dílčího zápasu 3:2. Do zápasu jednotlivců nastoupili stáří známí Davidové. Náš David Burian bohužel nenašel recept ve třech setech na riskantně a přesně hrajícího Davida Tůmu, který zakončil utkání efektním kraťasem z podávací čáry. 4:2. První odvetná trojice ve složení Pavelka, Boleloucký a Bartoš bohužel ve třech setech nestačili na sestavu Kaděra, Ungermann, Sankot. 5:2 S cílem urvat z prvního domácího utkání alespoň bod, který měl v této chvíli hodnotu zlata nastoupila na hřiště čtveřice hráčů – Spousta, Halva, Burian a Gurtler. Utkání bylo v obou setech jako na houpačce. Nejprve jsme prohráli první set 8:10, následně vyhráli set druhý, kdy se velice podařilo střídání Gurtlera. Bohužel za stavu 9:9 ve třetím setu se nám nepodařilo smolně chytit soupeřům útok a byl tady konec utkání 6:2
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Určitě mě mrzí výsledek tohoto utkání. Hlavně však skutečnost, že jsme vítězství soupeři dost ulehčili. Poslední zápasy se nemůžeme vůbec dostat do herní pohody a rozhodně nehrajeme nohejbal, který umíme. Utkání je plné našich nepřesností, chyb a nervozity. Doufám, že se naše hra zápas od zápasu bude zlepšovat a na play-off budeme silnější. Pochvalu zaslouží skvěle hrající Tomáš Gurtler a Filip Halva.
 
 
 
 
 
Datum a čas: 24.05.2022 08:47
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!