Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

21.8.2022 - Čtvrtfinále - 1.Liga mužů: MNK mobilprovás Modřice - TJ Paknrác 5:0

K jedinému čtvrtfinálovému utkání sezóny jsme nastoupili prakticky v plné sestavě, a to v 11ti hráčích. Do utkání nenastoupil pouze Milan Konupka, Martin Šamalík a Samuel Gurtler. Předpověď počasí na nedělní den nebyla příliš příznivá, nakonec však nepršelo a teplota byla takřka ideální na nohejbal. Hru místy kazil pouze silný vítr.

Do zápasu prvních dvojic nastoupil Pavelka, Boleloucký. První set byl jasně v naší režii, kdy jsme si dokázali poradit se soupeřovou obranou postavenou hlavně na vysokém bloku Krále. Ve druhém setu za stavu 5:3 jsme vystřídali Pavelku za Brennera. Brenner společně s Bolelouckým zvládli koncovku druhého setu a připsali tak první bod utkání 1:0. S cílem přidat další dílčí bod na naši stranu nastoupila do zápasu druhých dvojic zkušená sestava Halva, Burian. Naši borci celý zápas prokazovali svoje kvality, bezpečně proměňovali svoje útoky a dokázali si lépe poradit se silným větrem, který byl v tomto zápase velmi intenzivní. 2:0 První trojice nastoupila ve složení Bartoš, Pavelka, Gurtler. První set byl plný našich chyb, kazili jsme velké množství útoků a dělal nám značný problém dlouhý blok soupeře. V koncovce prvního setu nás Král dvakrát zavřel a ztratili jsme první set utkání. Druhou sadu naši borci zvládli výborně. Hráli jsme zodpovědně, trpělivě a perfektně dodržovali nastavenou taktiku – 10:5. Ve třetím setu jsme udělali 3 chyby v řadě a stav byl rázem 6:9. Nesložili jsme zbraně a několika přesnými zákroky v obraně a precizním útokem jsme docílili stavu 9:9 za kterého soupeř zkazil. 3:0 Halva, Novotný a Štěpánek nastoupili proti sestavě hostů Petrás, Petrás, Cihla a Talpa. Začátek prvního setu dopadl na výbornou, vybudovali jsme si pohodlný náskok a do koncovky prvního setu jsme střídali mladého Sluku za Štěpánka, který svoji úlohu zvládl na výbornou a zůstal tak i do setu druhého. Druhý set byl jasně v naší režii, kdy jsme ještě do koncovky střídali Buriana na blok. 4:0 Do zápasu jednotlivců nastoupil Burian vs. Putík. David Burian se mohl v obou setech opřít o tréninky singlu, které absolvoval před začátkem play-off. Celé utkání měl David pod kontrolou, vyhrál ve dvou setech a mohlo se slavit. 5:0

Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Jsem moc rád za vítězné čtvrtfinálové utkání. Nastoupili jsme v 11ti hráčích a všichni k zápasu přistoupili příkladně, hráli zodpovědně a přesně. Teď se musíme připravit na semifinálovou sérii s týmem Prostějova, na kterou se všichni moc těšíme.
Datum a čas: 25.08.2022 10:31
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!