Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

20.8.2023 - Čtvrtfinále 1. Ligy mužů: MNK mobilprovás Modřice B - TJ Slavoj Český Brod 5:0

V prvním utkání vyřazovací části jsme na našich sluncem vyžhavených kurtech přivítali manšaft Českého Brodu. Ze sestavy chyběl toliko dlouhodobě zraněný Konupka a Štěpánek, který plnil své, pouze několik hodin čerstvé, novomanželské povinnosti.

Do zápasu prvních dvojic nastoupilo naše přistěhovalecké duo Gürtler, Šamalík. V prvním setu jsme lehce bojovali sami se sebou, což přineslo rychlou ztrátu 5:7. Za tohoto stavu však naskočil střídající Brenner, který skvělou hrou pomohl k otočce a zisku prvního setu. Jelikož jsme druhý set nejtěsněji ztratili, musel se hned první dílčí zápas rozhodovat ve zkrácené sadě. Ačkoliv nebyl náš útok za stavu 9:9 nejpřesvědčivější, všechno dobře dopadlo a získali jsme první bod utkání. 1:0 S cílem zvýšit stav utkání vlétlo na hřiště sehrané duo Burian, Halva. Naši jezdci kvalitní a bezchybnou hrou poměrně jasně získali první set, ale druhý set se rozhodoval až v nejtěsnější koncovce. Tuto koncovku si vzal do parády střídající střelec Boleloucký, nicméně svůj technický úder za stavu 9:9 bohužel přestřelil do oplocení kurtu, a proto se muselo opět rozhodovat až ve zkráceném třetím setu. Tento už jsme si pohlídali a mohli slavit vedení 2:0. První trojice ve složení Bartoš, Boleloucký a Brenner se se sestavou hostů příliš nepárala a ve dvou setech za účasti střídajícího Sluky zajistila další dílčí bod utkání. 3:0 Druhá trojice nastoupila ve složení Halva, Jahoda a Šamalík. První set naše lehce exotické trio vybojovalo v nejtěsnější koncovce, nicméně druhý set nebyl z naší strany výkonově nejlepší. Nepomohlo ani střídání Gürtlera, a proto se muselo opět rozhodovat až ve třetí sadě. Tato však byla již plně v režii naší trojice, což přineslo kýžený čtvrtý bod utkání. 4:0 S jasným cílem nepřipustit žádné drama a ukončit dobře rozehrané utkání nastoupila do zápasu jednotlivců naše singlířská stálice, David Burian. Tento cíl se povedlo Davidovi krásně naplnit, když hostujícímu hráči dovolil za oba sety zisk pouhých devíti bodů. 5:0

Komentář člena týmu Jana Bartoše:
 
Tropické čtvrtfinálové utkání s Českým Brodem pro nás bylo mimořádně bolavé a náročné, když jsme taktiku ladili jen několik hodin před začátkem na svatbě našeho kamaráda a spoluhráče Kuby Štěpánka. I proto jsme z výsledku utkání extrémně nadšení. Je však třeba říct, že chtíč o účast v semifinále první ligy byl spíše na naší straně, než na straně hostů, kteří při předzápasové tvorbě sestav současně upřednostnili spíše mládí, než zkušenosti. I proto se musíme na výsledek tohoto utkání koukat s pokorou a nadhledem a plně se soustředit na semifinálovou sérii s týmem Holic, která bude ve všech směrech jistě intenzivní.
Datum a čas: 24.08.2023 08:33
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!