Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

2.9.2023 - 2. Semifinále 1. Ligy mužů: MNK mobilprovás Modřice B - TJ Sokol Holice 2:5

K odvetnému semifinálovému zápasu jsme nastoupili na domácí půdě. Ze sestavy pro dnešní den chyběl zraněný Konupka, Jahoda a cestovatel Boleloucký.

Do zápasu prvních dvojic jsme se rozhodli pro duo Burian, Halva a střídající Brenner. První set byl jako noční můra. Nedařilo se absolutně nic a s naší obrovskou pomocí soupeř vyhrál 10:2. Druhý set byl ale ve znamení zmrtvýchvstání, a proto jsme byli plni očekávání zisku úvodního zápasu. Třetí set byl ale plný nepřesností a hosté se tak bohužel ujali vedení. 0:1 Do druhého zápasu nastoupila dvojice Gurtler, Šamalík a střídající Sluka. Ani tento zápas nebyl z kategorie povedených a díky několika nepřesnostem jsme prohráli jasně ve dvou setech. 0:2 První trojice nastoupila ve složení Bartoš, Šamalík a Brenner a střídající Jurka. První set byl nervózní a plný chyb z naší strany. Ve druhém a třetím setu se ale podařila zvládnout nejtěsnější koncovka a prokletí utkání trojic bylo zlomeno. Pochvalu zaslouží střídající Jurka. 1:2 Druhá trojice ve složení Spousta, Halva, Burian a střídající Gurtler začala dobře a hrála se soupeřem vyrovnanou partii. V koncovce jsme ale opět přišli s několika chybami a dobře rozehraný set jsme tak ztratili. Ve druhém setu se nám vůbec nepodařilo chytit začátek setu a bylo vymalováno. 1:3 Burian vs Fries byl singlový duel technických úderů a umístěných smečí. Když si oba hráči vyhráli „svůj“ set, rozhodovala opět zkrácená sada. Zde stejně jako ve venkovním utkání Fries poslal svůj úder v koncovce setu do outu. 2:3. Do první odvetné trojice nastoupila s cílem srovnat zápas Brennerova trojice. Bohužel výkon tomuto cíli moc nenasvědčoval. Prohráli jsme ve dvou setech v koncovce shodně 10:8. 2:4 Vyžádat si souboj odvetných dvojic dostala za úkol trojice Štěpánek, Halva, Burian a střídající Gurtler. První set jsme prohráli stav 9:9, druhý set Halva dominantní smečí opět za stavu 9:9 odvrátil soupeřův mečbol a rozhodoval opět třetí set, který jsme bohužel jasně prohráli. 2:5

Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Z naší strany se vůbec nejednalo o povedené utkání. Tento zápas byl prakticky identický jako první semifinálové střetnutí. Budu se opakovat, ale faktem je, že hra Holic je prostě momentálně více konzistentní. My jsme vždy udělali o pár chyb víc, než soupeř, který hrál trpělivě a my jsme pořád dokola chybovali. Za 4 letošní střetnutí s týmem Holic jsme ani jednou nevyhráli, a proto s pokorou musíme uznat, že letos to na finále prostě nebylo a tým Holic si zahraje o extraligu naprosto po právu. Letos končíme před branami finále na 3. místě, což je super výsledek. Na druhou stranu jsme se v několika zápasech včetně semifinálové série přesvědčili o našich rezervách, na kterých musíme do příštího roku zapracovat. Velkým pozitivem letošní sezóny je bezpochyby zapojení mládeže do mužského nohejbalu. Všem klukům děkuji za sezónu plnou zážitků a srandy. Show must go on!
Datum a čas: 11.09.2023 08:27
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!