Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

18.9.2022 - F1 1.Liga mužů: TJ Start Praha - MNK mobilprovás Modřice B 5:0

Na venkovní zápas na Střelecký ostrov jsme odjeli v 10 hráčích. Kvůli různým důvodům s námi neodjel Martin Šamalík a Tomáš Gurtler. Naopak naše řady posílil Quido Boleloucký.
 
Do zápasu prvních dvojic jsme nasadili sestavu Halva, Burian. Naprosto vyrovnaný první set se rozhodoval až za stavu 9:9, kdy jsme byli na útoku, ale Burian smečoval přímo do bloku Kaděry. Druhý set byl bohužel jasnou záležitostí zkušené a velmi dobře hrající sestavy Kaděra, Ungermann st. 1:0. S cílem vyrovnat nastoupila do zápasu druhých dvojic sestava Pavelka, Novotný. Začátek zápasu se vyvíjel slibně, kdy jsme po několik chybách soupeře vedli 3:1. První set však došel až do stavu 9:9, kdy byl soupeř přesnější a vyhrál i druhé devítky. Ve druhém setu nás soupeř přehrával z důvodu mnoha nepřesností a my jsme pořád dotahovali. Střídání Pavelky za Bolelouckého přineslo proměněný útok a 2 chycené míče v obraně, což znamenalo opět stav 9:9, kdy Klaudy zahrál chytrý střed. 2:0. První trojice nastoupila ve složení Štěpánek, Novotný a Konupka. První set nevycházel přesně podle našich představ. Několik nevynucených chyb a první set jsme ztratili v koncovce. Ve druhém setu začalo všechno fungovat, Konupka čaroval jak na bloku, tak na útoku, kde těžil z dobré mezihry Novotného a Štěpánka. Ve třetím setu došlo na koncovku 9:9. Kdy jsme byli na útoku. Skvělý příjem Konupky, precizní nahrávka Štěpánka, útok přes střed, hostující hráč ale špičkou levé nohy balon zachytil a Tůma trestal. 3:0. Do druhé trojice jsme nasadili sestavu Bartoš, Pavelka, Boleloucký. Skvělé vystoupení naší druhé trojice, která hrála pěkný nohejbal proti Kaděrově trojici. Koncovka 9:9 v prvním setu se nám ale opět nepodařila zvládnout. Druhý set byl ve znamení několika chyb a rychlého vedení domacích 4:0, střídali jsme Pavelku za Brennera, ale bohužel se s luxusním náskokem soupeře už nepodařilo nic udělat. 4:0. Do zápasu jednotlivců nastoupili stáří známí Davidové. Náš David Burian bohužel nenašel recept ve třech setech na riskantně a přesně hrajícího Davida Tůmu, kdy se našemu Davidovi vůbec nepodařil třetí set a Tůma celé utkání zakončil esem. 5:0.
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Určitě mě mrzí výsledek tohoto utkání. Hlavně však skutečnost, že jsme vítězství soupeři dost ulehčili. Nevyhráli jsme ani jeden z pěti stavů 9:9. Byl to absolutně odlišný výkon a přístup hráčů jako v sérii s Prostějovem. Utkání bylo plné našich nepřesností, chyb a nervozity. Doufám, že se z tohoto zápasu oklepeme a co nejlépe se připravíme na domácí utkání, probudíme v sobě touhu vyhrát letošní ročník 1.ligy a vrátíme sérii do Prahy
Datum a čas: 21.09.2022 20:36
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!