Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

18.6.2022 - 14. kolo 1.Liga mužů: MNK mobilprovás Modřice B - TJ AVIA Čakovice B 6:0

K poslednímu utkání základní části 1. ligy jsme nastoupili v tropickém počasí proti rezervě Čakovic. Jelikož jakýkoliv výsledek tohoto utkání neměl vliv na umístění obou týmů v tabulce, odjeli jsme bohužel pouze v 6 lidech. Hosté nás přivítali ve stejném počtu hráčů.
 
Do zápasu prvních dvojic nastoupil Brenner a Novotný. Naši hráči v prvním setu doslova přejeli soupeře 10:5, kdy fungovalo naprosto všechno. Ve druhém setu se bohužel projevila horší strana kurtu, kde kvůli ostrému sluníčku nebylo nic vidět, z čehož pramenil horší příjem, nahrávka a s tím spojené velké množství nevynucených chyb. Ve třetím setu jsme volili stranu, neudělali jsme jedinou chybu a první zápas jsme tak dotáhli do vítězného konce 1:0. Do zápasu druhých dvojic nastoupilo sehrané duo Halva, Burian. Začínali jsme na „horší“ straně, což se podepsalo na nepříznivém stavu 6:9. Naši borci nic nenechali náhodě a už první set dotáhli do vítězného konce. Druhý set už byl jasně v naší režii 2:0. Do zápasu prvních trojic nastoupila trojice ve složení Bartoš, Novotný a Brenner. Koncovku první sady naše trio zvládlo lépe. Druhý set jsme si vybrali slabší chvilku, dělali jsme chyby na příjmu a několikrát se nechali zavřít. Proto musel rozhodovat třetí set. V něm jsme přestali dělat chyby, několikrát zahrál chytře na bloku Brenner a skvělé pole i nahrávka Bartoše s Novotným znamenali vedení. 3:0 Druhá trojice nastoupila v sestavě Burian, Halva, Spousta. Naši hráči předváděli kvalitní a efektivní hru doplněnou o skvělý blok Halvy a díky tomu bez ztráty setu získali čtvrtý bod utkání. 4:0 Do třetí dvojice nastoupil Spousta a Bartoš. Oba hráči nejsou typičtí dvojkový hráči, ale chytrou hrou založenou na kvalitní obraně hráli efektivně, což přineslo ovoce ve formě pátého bodu v utkání. 5:0 V zápasu singlistů podal dravý Burian velmi spolehlivý výkon a hostujícímu mladíkovi dovolil ve dvou setech pouze devět bodů. 6:0
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Utkání bylo značně ovlivněné skutečností, že vlastně o nic nešlo. Jsem ale rád, že jsme utkání zvládli a připsali si do tabulky dva body v posledním zápase základní části. Chci poděkovat všem co do Prahy odjeli a utkání odmakali. Nyní nás čeká odpočinek, prázdninové turnaje a příprava na play-off, kde přivítáme družstvo Pankráce.
Datum a čas: 22.06.2022 00:58
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!