Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

13.5.2023 - 8. kolo 1. Ligy mužů: MNK mobilprovás Modřice B - TJ Solidarita 3:6

Do dalšího domácího utkání jsme nastoupili bez dlouhodobě zraněného Konupky a Šamalíka. Soupeřem nám byl tým z druhé poloviny tabulky TJ Solidarita Praha, který dorazil v nejmenším možném povoleném počtu hráčů.

Do prvního utkání dvojic nastoupil za domácí Boleloucký s Brennerem, kteří se po celé utkání nebyli schopni vypořádat s mezihrou, a tak soupeři snadno podlehli ve dvou setech. 0:1 Do druhého utkání dvojic nastoupil Gürtler s Burianem, kteří si hned z kraje prvního setu vypracovali slibný náskok, který bohužel neudrželi a první set ztratili posledním možným míčem. Ve druhém setu si domácí se soupeřem poradili. Třetí set bohužel nezačal dle předpokladů a ztráta setu se nepodařila odvrátit. 0:2 Do prvního zápasu trojic nastoupila sehraná trojice Brenner, Boleloucký a Bartoš. I přes skvělý začátek nedokázali ani jeden set dotáhnout do vítězného konce a hosté si vypracovali vedení 3:0 na utkání. 0:3 Za záchranou brzdu se pokusila zatáhnout trojice Gürtler, Štěpánek a Halva. To se jim podařilo ve třech setech, a tak stále žila naděje na obrat. 1:3 Do vložené dvojice jsme vyslali dorostenecké duo Jahoda, Sluka. V dramatické koncovce prvního setu kluci skvěle zachytili útok hostů a získali první sadu, která hosty natolik polžila, že v druhém setu povolili hostům pouhé dva body. 2:3 Příležitost ke srovnání utkání dostal Burian, který předvedl vyrovnaný výkon, ale bohužel to na soupeře nestačilo a srovnání se tak nekonalo. 2:4 Odčinit prohru z první trojce šla sestava Brenner, Boleloucký a Bartoš. Stejně jako v prvním utkání na soupeře nevyzráli a znovu podlehli ve dvou setech. 2:5 Do dalšího utkání trojic nastoupila sestava Gürtler, Štěpánek a Halva, kteří se měli pokusit ještě prodloužit utkání, a to se jim povedlo, když si se soupeřem poradili hladce ve dvou setech. Střídající Sluka se podílel na vítězství chyceným útokem hostů za stavu 9:9. 3:5 Do otočeného utkání dvojic nastoupil Brenner s Bolelouckým a střídajícím Bartošem, kteří drželi naději na remízu. První set se klukům nedařila mezihra a ztatili první set. Ve druhém setu se dostavilo zlepšení ve všech aspektech a taky zisk setu. Třetí set poznamenaly zbytečné chyby a po třech a půl hodinách utkání dospělo ke svému konci a hosté se mohli radovat ke své druhé výhře v sezóně. 3:6

Komentář hráče B-týmu Tomáše Gürtlera:
Do utkáni jsme vstupovali jako favorité. Na základní čáře nastoupilo 11 vlčáků, kteří se měli porvat o místo v sestavě. Zápas nás ale zastihl ve špatném rozpoložení a i přes střídání v každém dílčím zápase jsme rázem prohrávali 3:0. Nedokázali jsme udržet koncentraci a to nás stálo utkání a body do tabulky. Rozhodčí utkání zvládli. Soupeřům gratulujeme.
 
 
 
 
 
 
 
 
Datum a čas: 17.05.2023 08:20
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!