Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

10.9.2023 - 2. Čtvrtfinále Dorostenecké ligy: MNK mobilprovás Modřice - TJ Sokol Řeporyje 4:0

Do odvetného utkání jsme v krásném počasí nastoupili v kompletní sestavě až na zraněného Tomáše Jahodu. Po zranění Linharta v prvním utkání a zapojení Katze do play-off 2.ligy to vypadalo, že soupeř tuto sérii vzdává. Do Modřic sice dorazili pouze ve 4 hráčích, ale v nejsilnější možné sestavě včetně zdravého Linharta.

Do úvodního zápasu dvojic nastoupili Kolouch se Svobodou proti Katzovi a Hendrychovi. Úvod patřil hostům a rychle vedli už 5:1, zejména díky našim chybám a vlažnému vstupu do utkání. Naštěstí pro nás se naší elitní dvojici podařilo nepříznivý stav zvrátit a první set vyhrát. Druhý set jsme si už bez problémů pohlídali 1:0. Nejvyrovnanější utkání bylo utkání druhých dvojic. Jurka se Slukou chtěli oplatit Linhartovi s Hanžlem prohru z minulého týdne. Začali jsme velice dobře a první set zvládli. Důležitý byl zejména aktivní začátek, kdy jsme od začátku do konce na soupeře tlačili, vybudovali si pohodlný náskok a ten udrželi do konce setu. V druhém setu se nám ale bohužel nedařil příjem, přišla drobná nervozita z čehož pramenilo několik chybných rozhodnutí na útoku a hosté poslali zápas do třetího setu. Bohužel díky špatnému příjmu ani střídání Dlabka – Jurka nepomohlo. Ve třetím setu jsme vedli 9:7, opět zaúřadovala tíha okamžiku a musel rozhodnout až poslední míč. Stav 9:9, následoval time-out domácích, Linhart se nebál a chtěl podat své silné smečované podání, naštěstí pro nás svůj servis poslal do sítě 2:0. Trojice Hanžl, Linhart a Hendrych nastoupila proti naší elitní trojici Svoboda, Kolouch, Dlabka. První set jsme bez větších problémů zvládli. V tom druhém se hosté zvedli, my jsme několikrát zachybovali a prohrávali jsme už 7:3. Do hry naskočil Sedláček místo Dlabky, změnili jsme systém hry a utkání se podařilo otočit. 3:0. Do singlu tentokrát nastoupil Svoboda proti Linhartovi. První set byl velmi vyrovnaný, koncovka ale patřila Svobodovi. Druhý set už byl exhibicí v podání Svobody a mohli jsme se radovat z postupu do semifinále dorostenecké ligy 4:0.

Komentář trenéra Jakuba Spousty:
V odvetném utkání nebyl náš výkon z mého pohledu úplně optimální. Známe naše rezervy a budeme na nich pracovat. Mám radost ze zlepšeného výkonu dvojice Jurka, Sluka a rozhodně z otočeného druhého setu zápasu trojic ve kterém zahrál skvěle střídající Sedláček. Vysoký standard hráli i Svoboda, Kolouch a Dlabka.
Datum a čas: 11.09.2023 08:36
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!