Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

10.6.2023 - 13. kolo 1. Ligy mužů: TJ Sokol Holice - MNK mobilprovás Modřice B 6:2

Na předposlední utkání základní části jsme vyrazili do Holic. Před utkání bylo jasné, že po základní části skončíme na 3. místě a Holice na 2. místě, postupující rovnou do semifinále play-off. Z naší sestavy chyběl dlouhodobě nemocný Konupka, Sluka a Jurka.

Do zápasu prvních dvojic jsme nasadili sestavu Halva, Burian a střídající Boleloucký. První set byl vyrovnaný do stavu 8:8, potom jsme vyrobili 2 chyby a set jsme tak prohráli. Ve druhém setu se nám hra úplně rozpadla a bohužel ani střídání Bolelouckého vývoj prvního zápasu nezměnilo. 1:0. Do druhého zápasu dvojic nastoupila dvojice Gurtler, Šamalík. Kluci přenesli svoji formu z minulého víkendu i do tohoto zápasu a oba sety vyhráli v koncovkách. 1:1. První trojice nastoupila ve složení Bartoš, Boleloucký a Brenner a střídající Gurtler. Bohužel několik nevynucených chyb v poli, na nahrávce i na útoku v obou setech zapříčinilo prohru ve dvou setech. 2:1. Druhá trojice ve složení Burian, Štěpánek, Šamalík a střídající Halva začala prohrou v koncovce prvního setu. Ve druhé sadě přišla série několika chyb, hra se nám úplně rozpadla a soupeř nám povolil pouze 2 míče. 3:1. Do třetí dvojice nastoupila sestava Jahoda, Brenner a střídající a Bartoš. Tak jak bylo v tomto zápase už zvykem srazili náš naše chyby, několik zbrklých rozhodnutí a částečně nervozita. Pochvalu za tohle dílčí utkání zaslouží odvážně hrající Jahoda. 4:1. V singlu David Burian poměřil aktuální formu se Pohlem. Rozhodně nejhezčí utkání tohoto dne a za mě nejlepší singlové představení Davida v letošní sezóně. První set jasné vítězství 10:4. Ve druhém setu bohužel několik chyb + dobrá hra Pohla a rozhodovat musel tedy třetí set, kde David zahrál výborně a vyhrál 10:7. 4:2. Do první odvetné trojice nastoupila Burianova sestava. Prakticky bezchybný výkon soupeře. I přes velkou snahu našich borců nás Pohlova sestava porazila ve dvou setech. 5:2. Do druhého odvetného souboje trojic nastoupila Brennerova sestava. Dominantní vítězství v prvním setu, kdy kluci hráli skvělý nohejbal. Bohužel druhý a třetí set byl o maličkostech a v obou setech jsme shodně prohráli 10:7 a na dvojice dnes nedošlo. 6:2

Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Změřili jsme síly se silným týmem z Holic. Musím uznat, že jejich tým je extrémně vyrovnaný a celý zápas hrál ve velké pohodě. Rozdílovým faktorem bylo minimum nevynucených chyb a strojově přesná mezihra.
Datum a čas: 13.06.2023 21:12
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!