Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga 2024 - 9.kolo: TJ Solidarita - MNK mobilprovás Modřice B 4:6

K odvetnému utkání proti celku TJ Solidarita Praha jsme přijeli v improvizované sestavě složené pouze z minimální počtu šesti hráčů. Dlouhodobě nám chybí zraněný Konupka, Brenner vypomáhal "A" celku na "sousedních" kurtech proti extraligovému Startu Praha, Štěpánek se Spoustou byli pracovně vytížení a junioři plnili své povinnosti v rámci nejvyšší dorostenecké ligy.

Hra prvních dvojic byla téměř jako přes kopírák, kdy jsme soupeři svými chybami v mezihře darovali vedení 2:0. Po nepovedeném startu do utkání jsme se však rychle oklepali a zejména díky bojovnosti a odpovědnému výkonu všech zúčastněných jsme srovnali stav utkání na 2:2. Za daného stavu jsme si uvědomovali důležitost nepárové části utkání, která se nám povedla dle představ, a to po výhře historicky sehraného dua Bolelouckého s Bartošem a kvalitního výkonu Buriana. Ze stavu 2:0 jsme se tak ráz naráz dostali do vedení 2:4. V odvetných trojicích jsme si však body se soupeřem rozdělili rovným dílem a o vítězi utkání musela rozhodnout až hra dvojic. V posledním zápase utkání byla šťastnější naše (a historicky Ivanovická) dvojice Šamalík s Gürtlerem, která svojí perfektní sehraností dovedla utkání do vítězného konce a stavu 4:6.

V poohlédnutí za tímto utkáním je třeba ocenit bojovnost a nasazení všech hráčů, kdy se nám mnohdy podařilo otočit nepříznivý vývoj utkání (jak z hlediska úvodu a otočky z 2:0 na 2:4, ale i z hlediska vývoje jednotlivých setů). Co více, ne všichni byli při utkání ve fyzické pohodě, ale i přes to v sobě našli dostatek sil a motivaci tak, aby utkání v minimálním počtu hráčů zodpovědně odehráli. 

Datum a čas: 29.05.2024 12:33
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
 
1. liga mužů čtvrtfinále:
31. 8. 2024 10:00:
 
Dorostenecká liga čtvrtfinále:
1. 9. 2024 10:00:

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!