Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga 2024 - 8.kolo: MNK mobilprovás Modřice B - R.U.M. NK Holubice 4:6

V sobotu 18.5. jsme přivítali soupeře z nedalekých Holubic k odvetě v jihomoravském "derby", kdy první kolo skončilo nerozhodně 5:5. Očekávali jsme, že hosté dorazí v plné sestavě plní motivace, což se nakonec i potvrdilo.

Do utkání jsme nastoupili v plné sestavě až na dlouhodobě zraněného Konupku, nemocného dorostence Sluku a studujícího Jurku. Utkání se muselo kvůli dešti posunout o 10 minut, nicméně následně se počasí umoudřilo a podmínky pro utkání byly velmi příznivé. 

Zápas první dvojic putoval na naši stranu, kdy osvědčené duo Burian a Šámalík zahrálo bez chyb a vyhrálo poměrně hladce 2:0 na sety. To se bohužel nedá říct o výkonu naší druhé dvojice, kdy výsledkem bylo srovnání průběžného stavu utkání na 1:1. Oba následující zápasy trojic byly velmi vyrovnané a vždy se rozhodovalo až v samotných koncovkách setů. I body z trojic se dělily rovným dílem, což vedlo k průběžnému stavu utkání 2:2. Ačkoliv se nám dosud nevídaným způsobem vydařila nepárová část utkání (včetně prolomení prokletí ve vložené dvojici) a ačkoliv jsme z ní dokázali získat hned dva body, na vítězství v utkání to nestačilo. Po vydařené fázi utkání totiž následovala fáze horší, která byla z naší strany plná nevynucených chyb, což vedlo ke ztrátě čtyř dílčích zápasů v řadě. Výsledkem je tak prohra 4:6. 

Z pohledu trenéra musím nakonec poznamenat, že ačkoliv je prohra v utkání samozřejmě určitým zklamáním, jeho průběh a přístup některých hostujících hráčů je pro mě zklamáním mnohem větším. Mám zkrátka za to, že některé záležitosti na kurt a do jeho bezprostředního okolí vůbec nepatří, tím spíše pokud pramení od hráčů s takovou minulostí. To ostatně potvrzuje skutečnost, že v utkání padla (bohužel moc nevídaná) žlutá karta, kterých se však dle mého názoru mohlo (a mělo) objevit i více. 

Utkání s Holubicemi přes to všechno hodíme za hlavu a budeme se těšit na pokračování odvetného kola základní části první ligy.

Datum a čas: 21.05.2024 08:03
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
 
1. liga mužů čtvrtfinále:
31. 8. 2024 10:00:
 
Dorostenecká liga čtvrtfinále:
1. 9. 2024 10:00:

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!