Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga 2024 - 7.kolo: TJ Plazy - MNK mobilprovás Modřice B 6:2

V sobotu 11. května jsme v osmi hráčích vyrazili k zájezdu na mladoboleslavsko, kde na nás čekal ještě nedávno extraligový tým Plazů. Z kádru chyběl stále zraněný Konupka, a dále Sluka, Spousta a Gürtler. Domácí byli kompletní. 

K utkání jsme přijeli namotivovaní a natěšení, čemuž přidávalo i nádherné nohejbalové počasí. Hned první set utkání nás sice pomyslně udeřil, ale na druhou stranu ještě více namotivoval. Do nepárové části jsme šli za stavu 2:2 v dobrém rozpoložení s tím, že tuto část utkání jsme potřebovali ideálně ovládnout. 

Minimálně v průběhu vložené dvojice jsme k tomu nebyli daleko, když se nám povedlo jednoznačně získat druhý set a výrazné vedení ve zkrácené sadě, nicméně koncovka tiebreaku se nám vůbec nepovedla a vítězství jsme v podstatě darovali soupeři. Poté, co se nepodařil Burianovi ani zápas singlířů proti skvěle hrajícímu Bartošovi, přišel na naší straně rozklad, který se již nepodařilo zastavit. To vše vedlo ke konečné prohře 6:2.

Výsledek utkání a jeho průběh je pro nás sice frustrující, ale na druhou stranu si uvědomujeme, že se s vedoucím celkem tabulky dalo objektivně hrát. Současně vnímáme, na čem je třeba stále pracovat a věříme, že se nám tyto činnosti podaří v druhé polovině základní části zdokonalit a nepovedená utkání řádně odčiníme.

Datum a čas: 17.05.2024 09:40
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
 
1. liga mužů čtvrtfinále:
31. 8. 2024 10:00:
 
Dorostenecká liga čtvrtfinále:
1. 9. 2024 10:00:

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!