Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga 2024 - 5.kolo: TJ Radomyšl - MNK mobilprovás Modřice B 6:2

V sobotu 27. dubna jsme se vydali k utkání proti soupeři z daleké Radomyšle. Úzké cesty nás dovedly až do haly základní školy v Záboří, kam bylo utkání s předstihem přesunuto kvůli nejisté předpovědi počasí. 

Do utkání jsme nastoupili v sedmi lidech spolu se dvěma dorostenci Jahodou a Slukou, oslabeni o Konupku, Spoustu, Gürtlera a Brennera, který zaskakoval v ‘A’ týmu z pozice fluktuanta. Domácí do utkání nasadili kompletní sestavu. 

Zápasy prvních dvojic naznačovaly, že bude k vidění velká nohejbalová bitva. Oba zápasy se rozhodovaly posledním možným míčem s tím, že body z prvních dvojic se rozdělily rovným dílem a do trojic se šlo za stavu 1:1.

Po pěkném a vyrovnaném začátku utkání na naší straně však následovala hra, na kterou nebudeme rádi vzpomínat. Nedařilo se zkrátka nic a přicházela spousta nevynucených chyb, což domácí přísně trestali. Výsledkem byly čtyři prohrané trojice a prohraná vložená dvojice, vše ve dvou setech. Výjimkou z tohoto neštěstí byl pouze singl, který Burian ovládl díky skvělému třetímu setu, ve kterém nepustil domácího Slavíčka vůbec k ničemu.

Utkání tedy skončilo výsledkem 6:2 pro domácí, což rozhodně není skóre, které bychom chtěli na tabuli po utkání vidět. Je však třeba říct, že svým výkonem jsme si v podstatě nic jiného nezasloužili. Tým Radomyšle naopak předvedl spolehlivý a konstantní výkon, za který byl odměněn dvěma body do tabulky, čímž si upevnil druhé místo v průběžné tabulce soutěže. 

Nepovedené utkání se pokusíme hodit za hlavu tak, abychom se mohli plně soustředit na nejbližší domácí utkání se Vsetínem, potažmo následující venkovní utkání s prvním týmem tabulky - Plazy. 

Datum a čas: 02.05.2024 19:57
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Sokol Holice
8. kolo | 18.5.2024 | 15:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice B
vs
R.U.M. NK Holubice
8. kolo | 18.5.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorostenecká liga
PKS okna Žďár nad Sázavou
vs
MNK mobilprovás Modřice
6. kolo | 19.5.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!