Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1.4.2023 - 1. kolo 1. Ligy mužů: TJ Solidarita – MNK mobilprovás Modřice B 1:6

Zimní přestávka utekla jako voda, a tak se naplno rozběhla ligová utkání a my k prvnímu letošnímu utkání vycestovali na půdu nováčka soutěže TJ Solidarita.

Do první dvojice za nás nastoupil Boleloucký a Brenner. Hned od začátku utkání byla vidět nerozehranost obou družstev a o chyby na útoku a v mezihře nebyla nouze. Nakonec jsme byli v koncovkách setů šťastnější my a díky tomu se dostali do vedení 0:1. Druhá naše dvojice Burian, Halva začala dobře a v klidném tempu zvládla první set těchto dvojic. Druhý set byl však z naší strany o něco horší a soupeř i díky nepříjemnému servisu dotáhl zápas do koncovky. Tady se nám povedlo střídání, kdy naskočivší Šamalík dokázal chytit útok soupeře a následně ten svůj proměnit 0:2. Na řadě byly zápasy trojic. V té první se na naší straně představil Konupka, Boleloucký a Bartoš. Naší trojici se příliš nevydařil úvod toho střetnutí, ale po tajmu dokázala set i díky výbornému bloku Konupky otočit. Do druhého setu dostal šanci mladík Sluka, který společně se spoluhráči v dramatické koncovce přetlačil soupeřovu trojici 0:3. Druhá naše trojice ve složení Halva, Šamalík, Štěpánek předvedla vyrovnaný výkon a ve dvou klidných setech navýšila vedení na 0:4. Do zápasu vložených dvojic jsme tak mohli nasadit mladičkou dvojici Sluka, Jahoda, která začala svůj zápas ve velkém stylu a v prvním setu dokázala domácí dvojici porazit. Bohužel v další části utkání zaplatili kluci nováčkovskou daň a soupeřova dvojice je doslova přetlačila a získala tak pro domácí první dílčí bod 1:4. Zápas singlistů nabídl dva různé styly pojetí hry. Kdy proti sobě stál nohejbalový styl našeho hráče a na druhé straně fotbalový styl domácího hráče. Náš Burian v prvním setu jasně dominoval a i druhý set patřil jemu i přes zlepšení u domácího hráče 1:5. První odvetná trojice nastoupila s jasným cílem a tím byl ukončit celé střetnutí. První set šel jasně za naší sestavou a nic nenasvědčovalo tomu, že by se měl zápas zkomplikovat. Bohužel na začátku setu druhého jsme několika nepřesnostmi dovolili odskočit soupeři do vedení. Na to jsme zareagovali střídáním, které se ukázalo jako správná volba, když posledním možným míčem v druhém setu naše sestava udolala soupeře a my po výsledku 1:6 můžeme slavit první dva body do ligové tabulky.

Komentář kapitána Filipa Halvy:
Musím říct, že se jednalo o typicky první utkání, kdy bylo na obou stranách vidět spoustu nepřesností, nervozity a z ní samozřejmě pramenící chyby. Jsme velice rádi, že se nám utkání povedlo bez větších komplikací zvládnout a že jsme mohli do hry zařadit mladé hráče, kdy si v našem dresu připsal premiéru mladý Jahoda, který se určitě na hřišti neztratil. Hostům přejeme do zbytku sezóny, aby se jim vyprázdnila marodka.
Datum a čas: 02.04.2023 17:02
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!