Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1.10.2023 - 2. Semifinále Dorostenecké ligy: TJ Spartak ALUTEC KK Čelákovice - MNK mobilprovás Modřice 1:4

Druhé semifinálové utkání jsme odehráli na venkovních kurtech v Čelákovicích. Nastoupili jsme v kompletní sestavě. Hosté posílení o Mlejnka.

Do první dvojice jsme nasadili sestavu Sluka, Jurka a střídající Jahoda proti elitní sestavě Čelákovic Kalous, Seidl. Začátek zápasu byl z naší strany skvělý a hned několik prvních útoků soupeře se nám podařilo chytit a prodat. První set byl vyrovnaný až do koncovky 9:9, kdy jsme byli na útoku a skvělý příjem Ondra Jurka nechytatelně uklidil z druhé. Ve druhém setu se nám moc nedařilo proti skvěle hrajícímu Seidlovi a prohráli jsme 10:7. Ve třetím setu rozhodl jeden neproměněný útok a jeden smolně chycený míč na středu. 1:0. Do druhé dvojice nastoupil Svoboda, Kolouch a střídající Dlabka. Tato sestava si bez větších problému poradila se soupeřovou sestavou, kdy Čelákovickým povolila ve dvou setech pouze 7 míčů. 1:1. Následoval zápas trojic. Za nás nastoupila sestava Svoboda, Kolouch a Dlabka. Oba sety byly velice vyrovnané, plné dlouhých výměn a pohledného nohejbalu. V koncovkách obou setů naše sestava koncentrovaně tento důležitý zápas zvládnula a otočila tak průběžný stav tohoto utkání. 1:2. Krásný singl odehráli opět Kolouch a Kalous. První set vyhrál Patrik výraznějším rozdílem, když kopal místy až neskutečné a efektivní údery. Ve druhém setu ukazoval Kalous velkou kvalitu, Patrik měl horší stranu a stav byl dlouho vyrovnaný. Koncovka druhého setu byla ale jasně v režii Patrika 1:3. Do druhé trojice nastoupil Svoboda s Jurkou, Dlabkou a střídajícím Jahodou. Oba sety byly v režii našich borců a mohli jsme se radovat opět po roce z postupu do finále 1:4.

Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Před odvetným zápasem jsme věděli, že nás nečeká jednoduché utkání na horké půdě Čelákovic, což se potvrdilo i na kurtu. My jsme však odehráli naše nejlepší utkání v play-off. Teď nás čeká příprava na zápas letošní sezóny proti týmu z Pekla, na který se velmi těšíme. Chtěl bych ještě jednou poděkovat za vstřícnost Čelákovic při plánování termínů utkání této série a popřát jim hodně štěstí v utkání o 3. místo.
Datum a čas: 08.10.2023 13:44
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!