Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

TJ Spartak MSEM Přerov - MNK SILNICE GROUP Modřice B 6:3

5. kolo, 1. máj. Narazili jsme na soupeře z Přerova, který měl v tabulce stejně bodů jako my. Pouze bez smečaře Konupky ač posilnění dobrou náladou, jsme znovu doufali v nějaký ten bodík. Realita ale byla jiná.

V první dvojici nastoupil kapitán Halva s dorostencem Bolelouckým (Bartoš) a vyzvali ostřílené ligové duo Pavelka, Miklík. I přes drobné chyby se tým z Modřic držel a dokonce si vybojoval dvou bodový náskok. Ten však v závěru setu ztratil a první set si připsali domácí. Druhý set už byl zcela v režii kluků z Přerova a domácí vedli 1:0. Do druhé dvojce nastoupil Gürtler, Hicl proti Štefanovi s Doleželem. Hostující tým se bohužel nemohl po celý zápas dostat do pohody na příjmu a druhá prvomájová prohra byla na světe - 2:0. Do utkání trojic nastoupili za domácí tým Miklík, Štefan a Zvoníček. Pokusit se je zastavit dostal za úkol Halva se Štěpánkem a Bolelouckým. I přes menší chyby v mezihře hostující tým dokráčel k vítězství ve dvou setech - 2:1. Napravit si reputaci z pokažené hry dvojic dostal Hicl s Gürtlerem podpoření hrajícím trenérem Spoustou. Na domácí straně nastoupil Pavelka s Doleželem a Šilhavým. Bohužel jsme se znovu nedostali do herní pohody a soupeř neúprosně trestal. I přes bojovnost jsme se nedostali k přesnější hře a stav byl znovu o dva dílčí body ve prospěch domácích 3:1. Na řadu přišla hra nepárových dvojic. Za domácí Zvoníček a Šilhavy (Pírek), za hosty Brenner se Štěpánkem. Modřičtí byli agresivnější na útoku a domácí přehráli rozdílem třídy ve dvou setech - 3:2. Na řadě byla královská disciplína, hra jednotlivců. Za domácí smečař Pavelka, za hosty smečař Halva. Dala se čekat tvrdá hra hned na podání. To se potvrdilo, oba hráči zvolili smečovaný servis, ale prvních deset míčů se zastřelovali, než se jim podařilo podání dostat do kurtu. Hra byla ovlivněna obrovským počtem zkažených servisů a pohledných výměn bylo jako šafránu (velmi málo – vysv. red.). Za stavu 9:9 ve třetím setu se balon přeléval z jedné strany na druhou, a nakonec se štěstí přiklonilo k hostujícímu hráči - 3:3. Začínáme od začátku a jdeme do křížových trojic, kde Miklík se Štefanem a Zvoníčkem nastoupili proti Hiclovi, Gürtlerovi a Spoustovi. Znovu jsme nedokázali chytit začátek a soupeře jsme lehkými ztrátami pustili do vysokého vedení, snažili jsme se reagovat na hru střídáním, ale prohru jsme odvrátit nedokázali. Černým momentem tohoto utkání bylo zranění hostujícího trenéra Spousty, který se pokusil dohrát první sadu, ale k druhé už nenastoupil - 4:3. Pokusit se dostat znovu do nerozhodného stavu měl Halva posilněný výhrou v singlu společně se Štěpánkem a Bolelouckým. Domácí si v začátku obou setů vytvořili náskok a ten si dokázali udržet až do konce. Bohužel jsme se znovu nevyvarovali chyb v mezihře a hostující trio Pavelka, Doležel a Šilhavý trestalo - 5:3. Poslední zápas svátečního dne zakončili domácí Pavelka s Miklíkem bez sebemenších problémů, kdy Hicl s Gürtlerem nedokázali najít recept v obraně na výborně hrajícího Miklíka - 6:3.

Hráč TOMÁŠ Gürtler: "V posledních zápasech nepředvádíme koncentrovaný výkon. Zaostáváme v základních herních činnostech a působíme na hřišti rozhádaně. Každý se musíme zamyslet nad svými výkony a začít předvádět hru hodnou 1. ligy, a to velmi rychle. I když je odehráno „teprve“ 5. kolo, je třeba začít tabulkou stoupat vzhůru. Zatím se nacházíme na chvostu tabulky a bohužel se to podepisuje na psychice týmu. "

Pavelka, Miklík - Halva, Boleloucký 2:0 (10:8, 10:7) - 1:0

Štefan, Doležel - Gürtler, Hicl 2:0 (10:4, 10:8) - 2:0

Miklík, Zvoníček, Štefan - Halva, Boleloucký, Štěpánek 0:2 (7:10, 7:10) - 2:1

Pavelka, Doležel, Šilhavý - Hicl, Gürtler, Spousta 2:0 (10:5, 10:6) - 3:1

Zvoníček, Šilhavý (Pírek) - Štěpánek, Brenner 0:2 (7:10,4:10) - 3:2

Pavelka - Halva 1:2 (10:7, 3:10, 9:10) - 3:3

Miklík, Štefan, Zvoníček - Hicl, Gürtler, Spousta (Brenner, Bartoš) 2:0 (10:5, 10:4) - 4:3

Pavelka, Doležel, Šilhavý - Halva, Boleloucký, Štěpánek 2:0 (10:8, 10:7) - 5:3

Pavelka, Miklík - Hicl, Gürtler 2:0 (10:3, 10:8) - 6:3

Diváků asi 20.

Datum a čas: 01.05.2019 14:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!