Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

T.J. SOKOL I Prostějov MNK SILNICE GROUP Modřice B 6:0

Ve třetím kole jsme zajížděli k venkovnímu zápasu na hřiště Prostějova. Za krásného slunečného počasí jsme chtěli z venkovního klání přivést minimálně bod.

První dvojice nabídla z obou stran poměrně nervózní výkon, k vidění bylo spousta chycených útoků, bohužel naše dvojice nenavázala na výkon z minulého kola a prohrála ve dvou setech 1:0. Druhá dvojice měla za úkol srovnat stav utkání. V prvním setu prohrávala už 5:1, ale zlepšenou hrou nakonec set dotáhla do vítězného konce. Druhý set byl jako přes kopírák, ovšem zde nás domácí už nenechali dotáhnout. Rozhodoval třetí set, ve kterém jsme měli 2x chyceno, ani jednou jsme však mezihrou nedokázali přitáhnout míč k síti a domácím jsme podlehli 2:0. První trojice nabídla stejně jako druhá dvojice třísetovou bitvu. Bohužel jsme měli i nutnou dávku smůly, kdy několikrát útočili domácí za pomoci pásky a dostali se tím do trháku 3:0. I druhá trojice nabídla třísetovou podívanou a dokonce rozuzlení posledním možným míčem. Bohužel nás celou dobu trápila mezihra a nedokázali jsme se dostat na síť k naší hře, štěstí domácích bylo korunováno za stavu 9:9 ve třetím setu, kdy domácí hráč trefil vysoký servis přímo do díry na naší polovině, míč tak o půl metru uskočil a náš hráč zahrál příjem rukou 4:0. Následovala nepárová část, kde jsme chtěli utkání ještě zdramatizovat. Ve třetí dvojici se představila naše nová akvizice, holubický Hicl. Výkon naší dvojice byl jako na houpačce, kdy skvělé momenty byly střídány velkými chybami. Třetí dvojice a jak jinak než rozuzlení ve třetím setu za stavu 9:9. Hostující hráč zde zahrál nechytatelný balon a domácí se tak dostali do vedení 5:0. Před naším dorostencem byl tak těžký úkol, ochránit naši čest a odrazit hrozícího kanára. Ani zde se však zvítězit nepodařilo, kdy především rozhodovali zkažené míče a domácí se tak mohli radovat z výhry 6:0.

Výsledky jednotlivých zápasů:

Pírek Lu., Pírek La. - Konupka, Gürtler 2:0 (10:8, 10:8) – 1:0

Klaudy, Svoboda – Halva, Novotný 2:1 (8:10, 10:4, 10:8) – 2:0

Svoboda, Deutsch M., Klaudy – Konupka, Spousta, Gürtler 2:1 (10:9, 9:10, 10:8) – 3:0

Pírek Lu., Pírek La., Valenta – Halva, Bartoš, Novotný (9:10, 10:5, 10:9) – 4:0

Deutsch P., Valenta – Hicl, Boleloucký 2:1 (10:4, 9:10, 10:9) – 5:0

Pírek Lu. – Baroš 2:0 (10:6, 10:9) – 6:0

Rozhodčí: Osman, Spáčil

Kapitán Modřic FILIP HALVA: "Bohužel jsme si vybrali utkání „blbec“ kdy se k našemu špatnému výkonu přidalo i trocha štěstí na soupeřově straně a výsledkem byl ostudný „kanár“. I když výsledek vypadá jednoznačně, utkání jsme si prohráli my, kdy děláme obrovské chyby v mezihře, které by se neměli dělat ani na žákovské úrovni, natož na té prvoligové. Závěrem bych rád pogratuloval Prostějovu k výhře a doufám, že jim na domácím hřišti pošleme kanárka zpět do Prostějova."

Datum a čas: 20.04.2019 10:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!