Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Pohoda Cup 2021

Turnaj trojic OPEN

Kdy: 14.08. So, 09:00
Kde: Koupaliště u Libuše, Luleč

Vážení nohejbalisté, kamarádi a fanoušci této krásné české hry. Tímto Vás všechny co nejsrdečněji zveme na 4. ročník nohejbalového turnaje trojic „Pohoda Cup“. Opět se setkáme v krásném prostředí "Koupaliště u Libuše" v Lulči.
Turnaj je otevřený pro všechny věkové i výkonnostní kategorie, v družstvu může být i větší počet hráčů (libovolné střídání).
Startovné: 380,- Kč na družstvo při platbě předem na účet (při platbě je nutno do popisu napsat „Startovné Luleč 2021 + název mužstva“). Číslo účtu kde je možno platbu zaslat: 670100-2214435893/6210. Při platbě v hotovosti na místě před turnajem 450,-Kč.
Herní systém: Mužstva budou rozdělena do základních skupin (počet skupin, družstev a nasazení upraví pořadatel podle počtu přihlášek), ve skupině hraje každý s každým na dva odehrané sety. Po odehrání této části se dle počtu přihlášených mužstev rozdělí účastníci do dvou turnajových skupin. V první turnajové skupině, kde se bude hrát o pohár „Pohoda Cup 2021“, budou zařazena mužstva umístěna ve svých základních skupinách z první části turnaje na 1-3 (4) místě (počet postupujících opět určí pořadatel dle počtu přihlášených mužstev). Zde se bude hrát o finanční ceny. Do druhé turnajové skupiny budou zařazena mužstva umístěná v první fázi turnaje od čtvrtého či pátého místa dále a zahrají si o pohár „Vyškovské nohejbalové ligy“. Zde se bude hrát o hodnotné věcné ceny. V podstatě se dá říci, že v další fázi budou probíhat vedle sebe dva samostatné turnaje (Pohoda Cup a Vyškovská nohejbalová liga). Zde budou mužstva opět rozdělena do základních skupin, kde se bude hrát systémem každý s každým. Po odehrání těchto základních skupin postupují první 2-4 družstva do čtvrtfinále, kde se odehraje kompletní vyřazovací pavouk na dva sety (nebo dle dohody v závislosti na čase dva vítězné sety).
Občerstvení: Občerstvení zajištěno za přijatelné ceny, na čepu samozřejmě jako vždy točené pivo.
Pořadatelé:
Libor Zeman
tel.: 605 271 661, e-mail: zemanlibor1@seznam.cz
Radek Šišma
tel.: 724 948 463, e-mail: sisma.R@seznam.cz

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!