Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

2. ČTVRTFINÁLE: MNK SILNICE GROUP Modřice - TJ Radomyšl 4:1

S cílem vyhnout se konci sezóny jsme udělali několik změn v jednotlivých sestavách. Vsadili jsme na silovější pojetí a přidali razanci i na servisu. Hosté přijeli bez Švancary, za to my jsme byli opět kompletní. Počasí se umoudřilo a nakonec panovalo ideální počasí.

Opětovně složená dvojice Boleoucký-Brenner se pomaleji dostávala do tempa. Vysoký Votava zahrával svoje údery z velké výšky a chvilku trvalo, než si na to naše sestava zvykla a začala chytat. V koncovce už byla jasná převaha na naší straně, nicméně se muselo rozhodnout až za devítek, kde jsme konečně uspěli. V druhém setu jsme už jasně dominovali a na hostech bylo znát, že s tímto vývojem nepočítali.

Na řadu přišla sestava hostů v čele s výborným Hokrem, který se ale nedostával příliš do hry díky výbornému servisu od Bartoše. V druhém setu jsme sice koncovku ztratili taktickou chybou, ale zkrácená sada nám vyšla na výbornou a trošku nečekaně jsme tedy vyhráli oba debly.

Souboj trojic poslal proti sobě elitní sestavy a čekal se boj na tři sety. Od začátku jsme vsadili na smečovaný servis, což absolutně nevyšlo. Přesto jsme nebyli daleko od zisku první sady, ale hosté přeci jen koncovku zvládli. Druhá sada se nevyvíjela od začátku pro nás dobře, takže přišlo nucené střídání Bartoše, kterého čekal těžký singl.

Loni na MČR třetí Bartoš pomaličku nabírá formu a v každém zápase se postupně zlepšuje. Slavíček je kvalitní singlista, ale tentokrát na našeho specialistu vůbec nestačil. Především se nedokázal vyrovnat s postavením Bartoše v obraně, který vracel všechny míče a nutil soupeře k riskantnějším úderům. Oba sety vyzněly jednoznačně pro naše barvy.

Zápas odvetných trojic byl asi ten nejlepší z celého utkání. Pochvalu zaslouží především naše obrana, která doslova uštvala Hokra a vrátila i skoro nemožné. Nebýt ztracené koncovky v druhém setu, mohlo být už hotovo. Naštěstí to naši sestavu nezlomilo a v rozhodující sadě jsme dokázali udržet nervy a zaslouženě zvítězili.

Brenner,Boleloucký - Slavíček,Votava   2:0 (10:9,10:4)

Bartoš,Jonas - Buriánek,Hokr 2:1 (10:2,9:10,10:7)

Bartoš,Boleloucký,Brenner(Kolouch) - Buriánek,Slavíček,Hokr 0:2 (9:10,7:10)

Bartoš - Slavíček 2:0 (10:5,10:4)

Bartoš,Jonas,Brenner - Buriánek,Hokr,Havlík 2:1 (10:6,9:10,10:6)

 

Komentář trenéra:Musím pochválit celý tým, protože tohle byl výkon, kterým se vyhrává v play off. Konečně se nám zadařilo v trojkách, kde jsme měli velké nedostatky především v obranné činnosti. V Radomyšli je menší kurt, takže musíme opět pár věcí změnit. Takže na poločasy je to remíza a teď začíná prodloužení. Nebude místo na zbytečné chyby a postoupí pouze dobře připravený a odvážný tým. My připraveni budeme…

 

Čas utkání: 2hod

Počet diváků: cca 30

 

 

 

Datum a čas: 08.09.2019 12:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!