Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

MNK SILNICE GROUP Modřice B - TJ Spartak MSEM Přerov 6:1

Poslední domácí utkání základní části jsme odehráli za horkého letního dne s Přerovem. Naše pozice v tabulce jsou dost podobné, a tak pro nás bylo velice důležité zvítězit. Nastoupili jsme bez Bolelouckého, Hanuse a Hicla.

Do první dvojice nastoupili dva blokaři - Konupka s Halvou. První set byl vyrovnaný asi do stavu 6:6, kdy jsme pozměnili taktiku a začali hrát do druhého hráče. Tato změna přinesla ovoce v podobě chyb soupeře na útoku a první sada šla za námi. Druhý set byl díky naší trpělivosti a dobré obraně plně v naší režii a šli jsme do vedení 1:0.

Ve druhé dvojici se představilo sehrané duo Gürtler a Šamalík. K vidění byl vyrovnaný nohejbal a oba sety se rozhodovaly až v koncovce. V nich ale naše dvojice zachovala vždy chladnou hlavu a skvělou obranou a chytrým útokem zvýšila naše vedení v utkání již na 2:0.

První trojice nastoupila ve složení Spousta, Gürtler a Konupka. Od začátku jsme se trápili na příjmu, z čehož pramenily těžké nahrávky a chyby na útoku. Naše trio se bohužel nemohlo ničeho chytit, a tak ve druhém setu vystřídal Bartoš Spoustu. Ani střídání ale nezměnilo průběh a hosté snížili na 2:1.

V druhé trojici se předvedl Halva s Šamalíkem a Štěpánkem. V prvním setu byly k vidění dlouhé výměny s pěknými obrannými zákroky na obou stranách. Skóre na počítadle skákalo bod za bodem a rozhodnout se muselo až za devítek. Tento moment naše trio zvládlo a zbytek zápasu už průběh plně kontrolovalo. 3:1

Do vložené dvojice nastoupilo dorostenecké duo Brenner, Jonas. První set byl poměrně vyrovnaný, a tak za stavu 7:6 naskočil Bartoš místo Jonase na obranu. Tento taktický tah byl úspěšný a šli jsme do vedení 1:0. Druhý set byl naopak jako na houpačce, když se ze stavu 5:2 najednou stalo 6:8. Za tohoto stavu opět naskočil Bartoš a s pomocí soupeřových chyb a naší dobré hry jsme za devítek uspěli a zvýšili vedení v utkání na 4:1.

K singlu nastoupil Šamalík a od začátku šlo o to, kdo déle vydrží a méně zkazí. Náš singlista trpělivou a zodpovědnou hrou urval první set na svoji stranu. Druhá sada byla opět až do koncovky vyrovnaná, kdy však rozhodčí posoudili důležitý sporný míč v náš prospěch. Šamalík toho využil a zápas dotáhl k vítězství a dalšímu zvýšení už na 5:1.

S cílem ukončit utkání nastoupila trojice v pozměněném složení Bartoš, Gürtler a Konupka. V prvním setu jsme se trochu trápili v obraně, ale v koncovce se naše hra zlepšila a první set putoval na naši stranu. Ve druhé sadě už hosté působili trochu odevzdaně, což ve spojení s naší bezchybnou hrou přineslo vysokou výhru a konec utkání. 6:1

1D - 1D: Konupka, Halva - Doležel, Štefan 2:0 (10:7, 10:6)

2D - 2D: Gürtler, Šamalík - Pavelka, Miklík 2:0 (10:8, 10:8)

1T - 1T: Konupka, Gürtler, Spousta (Bartoš) - Pavelka, Doležel, Miklík 0:2 (7:10, 5:10)

2T - 2T: Halva, Šamalík, Štěpánek - Štefan, Dreiseitl, Volman 2:0 (10:9, 10:3)

3D - 3D: Brenner, Jonas (Bartoš) - Dreiseitl, Kočička 2:0 (10:8, 10:9)

1S - 1S: Šamalík - Pavelka 2:0 (10:8, 10:8)

1T - 2T: Konupka, Gürtler, Bartoš - Štefan, Dreiseitl, Volman (Kočička) 2:0 (10:8, 10:4)

Hráč Modřic JAN BARTOŠ: Jsem rád, že jsme utkání v horkém počasí zvládli a upevnili si naši pozici v zamotané tabulce. Před letní pauzou nás čeká ještě těžké střetnutí na půdě Holic. Věřím, že nám herní pohoda zůstane a uspějeme.”

Datum a čas: 15.06.2019 10:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!