Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga - SF1: SK Start Praha - MNK mobilprovás Modřice 'B' 5:1

Na první semifinálový zápas 1.ligy mužů jsme odjeli k našemu tradičnímu soupeři na Střelecký ostrov. Na zápas jsme kvůli termínové náročnosti odjeli ve velmi oslabené sestavě. Ze sestavy nám chyběl Štěpánek, Konupka a Novotný. Do zápasu jsme však šli s jasným cílem, a to vyhrát.
 
První zápas dvojic byl bohužel jednoznačnou záležitostí elitní dvojice hostů, na které naši kluci bohužel nestačili. V zápase proběhlo generační střetnutí a zkušenosti Kaděry a nestárnoucího Ungermanna st. byly nad naše síly. – 1:0. Do druhé dvojice jsme nasadili novou sestavu Brenner, Burian. Kluci hráli velice dobře. Dařilo se jak v obraně, tak na útoku. První set kluci velice dobře takticky zvládli a vyhráli 10:8. První část druhého setu byla v podobném duchu jako první set, poté hosté vystřídali Sachla za Ungermanna ml., zlepšili tak pole a nám se nepodařilo zvládnout koncovku setu. Ve třetím setu to bylo bod za bod a v koncovce Ungermann ml. nekompromisně zakončil tento zápas. – 2:0. Naše první trojice hrála s domácími vyrovnanou partii. Ze začátku jsme měli trošku problém s příjmem, ale to se postupně zlepšilo. Bohužel za stavu 9:9 soupeř zvolil obranu bez bloku, my jsme si špatně připravili útok a Pavelka zasmečoval do zámezí. Druhý set jsme se nedokázali dostatečně zkoncentrovat a první zápas trojic tak prohráli – 3:0. Naše nově složená druhá trojice se nemohla vůbec chytit. V obou setech jsme udělali velké množství chyb a soupeři tak velice ulehčili další vítězství – 4:0. V singlu byl vidět krásný nohejbal. Burian vyzval čerstvého vicemistra ČR v singlu Tůmu. David Burian hrál velmi zodpovědně, prakticky nekazil a přesnými údery porazil dobře hrajícího Tůmu. – 4:1. První odvetná trojice pro nás byla klíčová, pokud jsme chtěli pomýšlet na vítězství v tomto utkání. Nastoupili jsme v sestavě Burian, Spousta, Brenner a střídající Gürtler. Do utkání jsme vstoupili dobře a zvládli koncovku prvního setu. Ve druhém setu jsme začali čtyřmi chybami na útoku a úplně se rozsypala naše hra z prvního setu. Ve třetím setu se nám nedařil příjem z těžkého podání hostů a tím pro nás utkání skončilo. – 5:1.
 
Průběh utkání:
Kaděra, Ungermann st. – Pavelka, Boleloucký 2:0 (10:6, 10:6) – 1:0
Sachl, Tůma (Ungermann ml.) – Burian, Brenner 2:1 (8:10, 10:9, 10:9) – 2:0
Kaděra, Tůma, Pokorný – Pavelka, Bartoš, Boleloucký 2:0 (10:9, 10:7) – 3:0
Ungermann ml., Ungermann st., Jechort – Spousta, Burian, Gürtler (Brenner) (2:0 (10:6, 10:6) – 4:0
Tůma – Burian 0:2 (8:10, 7:10) – 4:1
Kaděra, Tůma, Pokorný – Spousta, Burian, Brenner (Gürtler) 2:1 (9:10, 10:4, 10:7) – 5:1
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Je velká škoda, že jsme nemohli odehrát utkání v kompletní sestavě. I tak jsme ale chtěli vyhrát. Bohužel jsme v neděli neměli svůj den a soupeři první bod série značně ulehčili. Pochvalu si zaslouží dobře hrající Brenner a Burian za skvělý výkon v singlu. Nevěšíme hlavy a budeme se snažit co nejlépe připravit na domácí odvetu. Doma to určitě nedostanou soupeři ze Startu zadarmo a my uděláme všechno, abychom sérii vrátili do Prahy
 
 
Datum a čas: 21.09.2021 13:40
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!